Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Hilary Duff a Brendan Kelly, hudba, velké finále, pěkná Itálie a některé scény -křečovití, trapní a dementní herci, slabé postavy/// Opravdu vím proč mám rád tuhle holku. Narozdíl od jiných hereček jsou její filmy hudebně laděné a to vždy přidá na zážitku. To ovšem tentokrát nezabrání výslednému dojmu, který jen mírně nadprůměrný, hodně to totiž kazí herci. A vskutku první hodina je úplně mimo mísu./// Celkem 57%/// ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Já jsem takový krypl. Zasklil jsem část Podfukářů a "nebrečících kluků" kvůli takovéhle krávovině. Nevím proč, ale v létě často dostávám stavy psychózy, kdy mám naprostou chuť zhlédnout nějaké americké podprůměrné céčko, ve němž hrají teenageři. Dnes bohužel tento stav nastal. Italské prázdniny se ani nějak moc celkově komentovat nedají. Někdo v tomto druhu filmů najde zalíbení, jiní (stejně jako já) to odsoudí. Já tedy herecké výkony pošlu k vodě, stejně tak jako scénář. Takže jednu hvzědu uděluji za dobré záběry Říma ze skůtru (až moc podobné Fellinimu...). ()

Reklama

Kosan 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to v autobuse cestou z Rumunska a nepřišlo mi to zdaleka tak hrozné jako ta patnáctihodinová cesta.:-) Celý příběh je předvídatelný a už od začátku víte, jak to skončí, ale je to spíš teenagerovská komedie, tak je jasné, že to musí být trochu (dost) naivní. Hilary Duff v hlavní roli byla roztomilá a i ostatní dělali co mohli. Jednou se to vidět dá a pokud od toho nic nečekáte, možná budete příjemně překvapení. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Realistické asi tak jako představa, že si vezmu George Clooneyho, jinak standardní film s Hilary Duff. Docela by mě zajímalo, jak bych na ten film koukala, kdybych předtím shlídla aspoň část epizod původního seriálu. Obávám se, že bych to asi ani nedokoukala, protože je to tak nějak kýč za kýčem, mizerný herecký výkon za výkonem a když už fakt nevíte, co by mohlo být dál, přijde zaručeně nějaké klišé. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budeš radši věřit klukovi, kterého znáš celý život, nebo klukovi, který ti tvrdí, že záříš jako slunce?" Princeznou být nemohu, princem jsem nikdy být nechtěl, zpívat neumím a slávu nepovažuju za nic důležitého, takže evidentně nejsem cílovým divákem Italských prázdnin. Nicméně mám rád Itálii, na to, že jsem býval mladý, si taky ještě trochu pamatuju, a tak jsem své oko nechal na Lizzie spočinout. A odborně k tomu uvádím, že se to dalo přežít, ale ty její "zábavné" pády mi trošku pily krev. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Když se Lizzie loučí s mámou na letišti, mění se jí délka kalhot. V jednom záběru je má ohrnuté do půli lýtek a v dalším je má normálně až na kotníky. (ČSFD)
  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)

Reklama

Reklama