Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Absolutne SKVELA prazdninova komedie doplnena o uzasnou hudbu. V prubehu jsem chtel dat 4 hvezdicky nebot mne tam vadila az prilis napjata atmosfera, byt bylo od zacatku jasne jak to dopadne. I tak jsem se ale trasl jak u nejakeho hororu. Po vynikajicim HAPPY ENDu bych dal nejradeji 6 hvezdicek. Ted po titulcich a po vyprchani endorfinu davam 5 hvezdicek (ostatne jinak by to ani neslo) ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Jedna romantická komedie, pro mladé diváky (teenagery). Poznámka: Film je třeba hodnotit jako mladý divák, a nejlépe dívka. OSTATNÍM SE LÍBIT NEBUDE! Proto na to nekoukejte! Krásná hudba. (Soundtrack 👍) Dokonalé scény. Parádní příběh. Herecké výkony dobré. Prostorový zvuk super (Hudba) Poznámka: Krásné herečky jsou důvod, proč jsme to dříve sledovali. 😄 (Hlavně pak Hilary Duff, byla dobrá volba.) 👍 Nechybí zde humor, přátelství, láska, ani jiné běžné věci, co zde čekáte od romantické komedie. 🙂 Panika začíná, když se objeví princ na bílém koni. Nebo vlastně na skútru. A také sledujte malou animovanou postavičku, co je vnitřním hlasem Lizzie. 👀 Poznámka: Ta učitelka je super. Hvězdiček 4 ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Hilary Duff a Brendan Kelly, hudba, velké finále, pěkná Itálie a některé scény -křečovití, trapní a dementní herci, slabé postavy/// Opravdu vím proč mám rád tuhle holku. Narozdíl od jiných hereček jsou její filmy hudebně laděné a to vždy přidá na zážitku. To ovšem tentokrát nezabrání výslednému dojmu, který jen mírně nadprůměrný, hodně to totiž kazí herci. A vskutku první hodina je úplně mimo mísu./// Celkem 57%/// ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Jejda, to je tak blbé a předvídatelné až se těžko hledá přívlastek jako co vlastně... Ale vyloženě blbě to zase neuráží, svou stopáží je akorát, herci kdovíjak nepřehrávají a celkově je to příjemné... Je to málo, ale někdy jsem schopen přimhouřit oči i nad zjevnými logickými nedostatky. Slabší **, možná bych dal i odpad, ale to bych to musel sledovat celé od začátku od konce a plně se na to soustředit. Mezi přepínáním jiných programů a spánkem mi z toho holt vyšlo tohle. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budeš radši věřit klukovi, kterého znáš celý život, nebo klukovi, který ti tvrdí, že záříš jako slunce?" Princeznou být nemohu, princem jsem nikdy být nechtěl, zpívat neumím a slávu nepovažuju za nic důležitého, takže evidentně nejsem cílovým divákem Italských prázdnin. Nicméně mám rád Itálii, na to, že jsem býval mladý, si taky ještě trochu pamatuju, a tak jsem své oko nechal na Lizzie spočinout. A odborně k tomu uvádím, že se to dalo přežít, ale ty její "zábavné" pády mi trošku pily krev. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)
  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno