Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná, sympatická, a přece osamělá prodavačka lístků chicagské nadzemky Lucy Moderatzová platonicky miluje neznámého muže, který si u ní každé ráno kupuje lístek. Sní o tom, že si jí jednoho dne všimne. Jenže místo toho si ona náhodou všimne, jak se dostane do střetu se dvěma chuligány a je sražen do kolejiště. Protože se právě blíží vlak, Lucy neváhá, vrhne se k bezvědomému a stáhne ho z kolejí, čímž mu zachrání život. Teprve v nemocnici se dozví, že jde o právníka Petera Callaghana. Dřív než stačí odejít, nahrne se do pokoje jeho svérázná rodina a všichni ji považují za Peterovu snoubenku. Zaskočená dívka, okouzlená srdečným přijetím, nedokáže v první chvíli říct pravdu, a než se k tomu později odhodlá, zjistí ji rodinný přítel a Petrův kmotr Saul. Lucy mu sice vysvětlí původ omylu, on ji však přesvědčí, aby rodině nic neříkala. Její existence jim prý pomáhá snášet Petrův stav. Jediný, kdo tuší, že něco není v pořádku, je Peterův bratr Jack, kterému se Lucy velmi líbí. Také jí je Jack sympatický, a tak není divu, že se do něj zamiluje. Když se zdá, že zamotanější už to být nemůže, Peter se probere z kómatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (184)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická romance o trojúhelníku, kde všichni mlčí, nic si mezi sebou pořádně neřeknou a nevysvětlí, aby mohlo přijít to "velkolepý" finále. Nepřináší to nic novýho, takových filmů jsou hromady a všechny jsou jak přes kopírák. Občas se divák trochu i zasměje, jinde se zase tlačí s humorem až moc na pilu. Jako rozhodně se najdou lepší snímky tohoto ražení. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduchý předvánoční příběh s romantickou atmosférou se Sandrou Bullock v hlavní roli. Klasická šablona typická pro romantické příběhy je však tentokrát kupodivu vynechána. Očekávaná svatba na samém konci vyprávění sice je, ale je tu také jedno velké ALE. Příběh příjemně ubíhá ve své roztomilosti kombinací pocitů dobré romance a úsměvnými situacemi Určitá odvětví ve vývoji děje může být pro někoho předvídatelná, ale filmový zážitek to nijak nekazí. Jedná se tedy o snímek skutečně pro všechny věkové kategorie. A dá se říci, že hlavně divačky si během sledování příjemně odpočinou. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Pôsobivosť Turteltaubovho filmu bezpochyby vychádza z výkonu Sandry Bullock. Hoci aj ostatní herci - najmä Peterova rodina - sa snažia, je to predovšetkým prirodzená Bullocková ktorá boduje a ktorej vykreslenie Lucy má svoje skromné kúzlo. Bill Pullman a Peter Gallagher na ňu pozerajú zo zančnej diaľky, zvlášť druhý menovaný a príliš nezaujme ani réžia scenár či kamera. Tri hviezdy, ale bez hlavnej predstaviteľky by išlo hodnotenie bez milosti rapídne dolu... ()

Joiner 

všechny recenze uživatele

Po posledním shlédnutí (a to už jsem fakt nevydržel v tahu) musím jít o hvězdu dolů. Bullockovou žeru od dob Demolitionmana a lecos jejim filmům odpustím, ale tahle romanťárna je tak americky naivní a sladká, až se mi z ní kazí zuby. A ta nepřetržitá hudba, která zní až parodicky romanticky.. "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!" ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Edelman: 1. Opening 2. Peter's Family 3. Love Theme 4. An Untimely Accident 5. Phone Tag 6. Dreaming of Florence 7. He's Alive 8. Riverside Walk 9. A Testacular Situation 10. Jack and Lucy 11. Leave It to Sol 12. The Dream Is Over 13. Sound Advice 14. Tear Jerking Tale 15. Bumpy Encounter 16. A Happy Ending ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Scéna, v ktorej roznášač novín spadne z bicykla, nie je hraná. V skutočnosti to bola nehoda, ale rozhodli sa záber ponechať vo filme. Chlapec si reálne zlomil zápästie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama