Reklama

Reklama

Held

Trailer 1

Obsahy(1)

Manželský pár je vystaven zkoušce, když jsou drženi jako rukojmí v izolovaném rekreačním pronájmu, kde jim cizí hlas přikazuje každý jejich krok. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (35)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď máte ženu o tri triedy nižšie než na čo máte a ona vás podvádza. To trochu zabolí a nepresvedčí vás ani jej ofinový previs, čo by reklama na riedke vlasy. Manželia sa na výročie ocitnú v dome, v ktorom ich niekto sleduje ako Big Brother a rozkazuje, čo majú robiť. Odhaľuje tajomstvá medzi nimi dvomi a ako čas postupuje, stále čakáte na horor, no okrem spomínanej mastnej ofiny nič neprichádza. Nakoniec sa z filmu stáva boj medzi militantným bojovníkom za nepoškvrnené manželstvo a nerestnými manželmi, ale je tomu naozaj tak? Niektoré odhalenia prekvapili, hoci sa v spätnom ohľade dali predvídať. Hodnotím silnejšími tromi hviezdami, 70%. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Udelujem tri hviezdičky, hoci samotný záver filmu je teda dosť tupý. Held si dokáže udržať pozornosť i skrz niekoľkým scenáristickým prešľapom + na ksicht hlavnej hrdinky sa nedá dlho pozerať a neverím, že by naň nabalila až dvoch chlapov! Ale veľkým pozitívom je,musím uznať, že jej charakter aspoň nebol charakterom typického hysterického medzinožia žien. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tyjo, jaká škoda, že si tenhle námět / koncept nevzal pod křídla nějakej režijní žánrovej vizonář, ale dva týpci, co předtím natočili pouze Šibenici (a Šibenici II). Ti to nepřekvapivě pojali moc školácky. Dodat tomu víc stylu, psychologické hloubky a hladit diváka víc proti srsti, mohli jsme mít co dočinění s peckou z ranku Get Out. A to nepřehánim - ačkoli se ten film většinu stopáže tváří jen jako jakejsi výlet o patnáct let zpátky, do časů hororového torture porn, kdy různí psychopati drželi z roztodivných důvodů hrdiny v uzavřených prostorách a nutili je pod hrozbou násilí plnit úkoly, nakonec se z toho vyklube cosi zajímavějšího a v jádru chytřejšího. Jen to zkrátka není dotažené, potenciál byl mnohem vyšší. I tak je to ale po celou dobu bez problémů sledovatelné. Hodnocení mezi třemi a čtyřmi. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivá a podhodnocená novinka, u které jsem se bavil jak už dlouho ne. Manželský pár jede na víkend do pronajaté vily, ale z reproduktorů se začne ozývat hlas a postupně je nutí do horších a horších úkolů. Příkazy se stupňují a odhalují se skryté tajemství postav, takže je na co se dívat, vila je moderní a plně elektronická, takže o vizuální či hi-tech stránku není nouze a závěrečné rozuzlení už je jen dezert, který táhne film o hvězdu výše. Podobnost s GetOut je na místě, a i přestože se jedná o úplně jinou pointu, styl odhalování je podobný a já můžu říct, že mě závěrečný reveal potěšil víc než dobře, a tak můžu Held jenom doporučit. Slušné překvápko. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva lidi v chalupě a hlas, který si s nimi pohrává. Nic originálního a aby toho nebylo málo, hlavní představitelka je odpudivě nesympatická. jediné, co filmu musím přiznat, je skutečnost, že u mě dokázal udržet zvědavost a to i přesto, že jsem cca po polovině začal něco tušit. Nicméně samotné rozuzlení částečně opsané ze -SPOILER- Stepfordských paniček mě příliš neoslovilo. Lepší než Šibenice, ale pořád bída. 25% ()

Reklama

Reklama