Reklama

Reklama

Chris Rock: Bigger & Blacker

(pořad)
všechny plakáty
USA, 1999, 65 min

Režie:

Keith Truesdell

Účinkují:

Chris Rock
(další profese)

Obsahy(1)

Stand - up comedy (druh živé one man show, kdy herec se snaží rozesmát publikum svým vyprávěním a vtipy) jednoho z nejúspěšnějších představitelů tohoto žánru na světě (žánr je oblíbený zejména v anglicky mluvících zemích). Záznam produkoval podporovatel žánru, televizní kanál HBO (u nás v této souvislosti známý svými pořady Na stojáka). (slunicko2)

(více)

Recenze (7)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden jačiaci Černoch a celé divadlo jačiacich černochov, ktorý po sebe ziapu, hulákajú a pískajú. Černošská komunita v plnej paráde, so všetkými stereotypmi a klišé aké si viete predstaviť. A funguje to. Chris Rock je komik tvrdo idúci za svojim. Jeho vtipy majú rasistický podtón a pritom dokáže vždy presne trafiť klinec po hlavičke. Toľko úprimnej pravdy a skutočne inteligentných názorov som nepočul od Stand up komika už riadne dlho. Čo na tom, že ziape a používa slovo neger v každej druhej vete. Funguje to. A minimálne černošská komunita na neho nedá dopustiť. A ja som sa super zabavil. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Zde se až příliš moc materiál vystoupení motá kolem utrpení černošského obyvatelstva. Až příliš jim maže med kolem huby. Tlusté ženy se 160ti kily jsou krásné, vláda opět zvedla daně, bílé děti střílí ve třídách (Kolumbijský masakr na střední škole 20.4.2012). Černé publikum šílí - ženy hysterčí a nemohou dýchat smíchy, muži zvedají ruce a vyluzují "hu hu hu" jako opice. Černoši jsou přehnaní komedianti, jak v publiku, tak na scéně. Ale zase tak vtipné to není. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Chris Rock byl koncem devadesátek na svém vrcholu a tomu odpovídá i jeho příslušný speciál. Je snad ještě zábavnější než Rocka, kmitajícího na pódiu jako pověstného lva v kleci, sledovat reakce publika, které jsou úplně "insane", lidé dávají ovace vestoje, řežou se smíchy o sedadla před sebou a je vidět, že Rock je pro část černošské komunity naprostým bohem. 65 % ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Asi druhý nejslavnější speciál Chrise Rocka. Klasický Chris jak ho známe, tentokrát z Apollo Theater v Harlemu. Nikdo není ušetřen. Young white boys, bullet control (součást Bowling for Columbine), skandál Billa Clintona, farmaceutický průmysl a samozřejmě spousta sexu. Spousta kultovních hlášek pocházi právě odtud, "government is a bunch of motherfuckin' drug dealers". ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

"Angel of Harlem" :) nie U2, ale väčší a černejší Chris. Rozhodne jedna z jeho dvoch best shows. Ledakomu ten jebnutý akože kožený alebo reálne kožený ohoz nesadne, ale Chrisovi joo, woof woof woof...."Women need food, water and...COMPLIMENTS" :)....."Can you believe this? Kids from the Make a Dream Come True Foundation want their last wish to be a lap dance? Tell me, little boy, do you wanna' go to Disneyland? "No, I want big ol' titties in my face!" :D "When you're white, the sky's the limit. When you're black, the limit's the sky. " :) ////////////////////////////////////Jebať.....moja úplne najobľúbenejšia časť///////////////woof woof woof ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

jeden z nejlepších standupů.. tímhle kusem se zařadil k nejlepším.. pryor, murphy, chappelle, rock .. černá je skvělá ()

Reklama

Reklama