Reklama

Reklama

Boku wa tomodači ga sukunai

(seriál)
  • Japonsko Boku wa Tomodachi ga Sukunai (více)

Série(2) / Epizody(24)

Recenze (2)

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Háremovka v školskom katolíckom (asi) prostredí. Dvaja chlapci, ktorý sú šikanovaný lebo sa výzorovo odlišujú a dievčatá s fóbiami a komplexmi sa stretávajú v klube susedov. Rivalita dievčat a ich úchylky sú hlavnou náplňou ako aj zabudnuté priateľstvo hlavných protagonistiek Yozora Mikazuki a Kodaka Hasegawa. Napriek excentrickým postavám sa nejedná o bláznivú komédiu nakoľko tón udáva aj vyrovnaný Kodaka. Dobre som sa pobavil. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Jak bych zhodnotila obě série Haganai? Každá mě zaujala něčím jiným, obě mě náramně bavily a epizody plynuly samy od sebe, vtipy nedřely, postavy byly příjemné. Možná v první sérii mě trošičku mrzelo "neustálé hraní" her, ale mohu nad tím mávnout rukou, protože jsem se opravdu bavila (stejně tak odpouštím lehce násilnou scénu s nahou Senou, ale whatever :D ve finále mě to taky pobavilo). V té druhé sérii by někdo podotkl, že se Sena a Yozora věčně hádaly, ale to dělaly i v první sérii. Kodakův problém (a i od dívek) je mi vcelku blízký. Jak získat pravé přátele? Je na to nějaký správný "recept" nebo postup? Kdyby tady byly ve škole povinné kluby a někdo by takovýhle vymyslel, hned bych tam byla pečená vařená :D jediné mínus, které zde vidím, jsou právě jenom ony dvě osamocené série a v nedohlednu žádné další pokračování. A je to škoda. Málokdy se nyní stane, aby se mi líbily obě série z jednoho anime. Ale zase o důvod víc, proč se k Haganai někdy v budoucnu zase vrátit a zhodnotit, zda to budu vnímat jinak, nebo si povzdychnu, že mám pořád stejný problém, jako hlavní hrdinové zde. ;) ()

Reklama

Galerie (390)

Zajímavosti (1)

  • V 11. díle si lze všimnout odkazu na anime Ore no imouto ga konna ni kawaiiwake ga nai (od r. 2010), a to konkrétně ve scéně, když se ústřední postavy baví o Comiketu. V jednom z flashbacků si lze povšimnout záběru na postavy, které až neobyčejně připomínají hlavní postavy zmíněného seriálu Saori, Gokou, Kirino a Kyousukeho. (-Victor-)

Reklama

Reklama