foto

Marina Inoue

  • nar. 20.1.1985 (35 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kjočú rettó
Šingeki no kjodžin: Chronicle - herec, vyp.
2019 Boku no Hero Akademia THE MOVIE Heroes: Rising
Eiga Jókai gakuen Y: Neko wa hero ni nareru ka
2018 Gekidžóban Šingeki no kjodžin season 2: Kakusei no hókó
2017 Gekidžóban Mahóka kókó no rettósei: Hoši o jobu šódžo
2016 Boku no Hero Academia
Eiga Mahócukai Precure! Kiseki no henšin! Cure Mofurun!
Eiga Precure All Stars: Minna de utau kiseki no mahó
Phantom of Kill: Zero kara no hangjaku
2015 Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
2014 Boku wa tomodači ga sukunai
Date a Live II: Kurumi Star Festival
Eiga Happiness Charge Precure! Ningjó no kuni no Ballerina
Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
IS: Infinite Stratos 2 – World Purge hen
2013 Aura
Date a Live: Date to Date
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru.
Minami-ke: Nacujasumi
Šingeki no kjodžin OAD
2012 .hack//Sekai no mukō ni
Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
Minami-ke: Omatase
Nekogami jaojorozu: Ohanami Ghostbusters
Válka knihoven: Křídla revoluce
2011 Boku wa tomodači ga sukunai
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead – Drifters of the Dead
Gekidžóban Hajate no gotoku! Heaven is a Place on Earth
IS: Infinite Stratos: Encore – Koi ni kogareru rokudžúsó
Kämpfer: Für die Liebe
Plastic nésan
Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2010 Broken Blade
Loups=Garous
Zettai Karen Children OVA: Aitazósei! Ubawareta Mirai?
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
Hajate no Gotoku!! 2nd Season: Acu ga nacui ze – Mizugi hen!
Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
Minami-ke: Becubara
Zan Sajonara zecubó sensei: Bangaiči
2008 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
Goku Sajonara zecubó sensei
Kite Liberator
Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
2007 Tengen toppa Gurren Lagann: Ore no Gurren wa Pikka Pika!!
Tokio Marble Chocolate
2004 Cossette no šózó

TV seriály

2019 Beyblade Burst Gači (TV seriál)
Cop Craft (TV seriál)
Transitional Crises (E11)
Cock Robin, John Doe (E10)
A King Maker (E09)
další epizody (5)
Date A Live (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2018 Akanesasu šódžo (TV seriál)
Icuka, tasogare no furu sora no (E12)
Jútósei (E11)
Usocuki no utage (E10)
další epizody (12)
Beyblade Burst: Čózecu (TV seriál)
Juru Camp (TV seriál)
Nadešiko nabi to jukemuri no joru (E09)
Oniku to kójó to nazo no mizuumi (E06)
Fudži-san to mattari onabe kjanpu (E03)
další epizody (4)
Karakuri Circus (TV seriál)
Zoku Owarimonogatari (TV seriál)
Kojomi ribásu sono jon (E04)
Kojomi ribásu sono san (E03)
Kojomi ribásu sono ni (E02)
2017 Kjókai no Rinne (TV seriál)
2016 Beyblade Burst (TV seriál)
Boku no Hero Academia (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Kimi ni magic kjun! (E13)
Toukeru mori no nemurihime (E12)
Anata wa unmei no ódži-sama (E11)
další epizody (13)
Sangacu no Lion (TV seriál)
2015 Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
Jūō mujin no Fafnir (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Owarimonogatari (TV seriál)
Šinobu meiru sono roku (E12)
Šinobu meiru sono go (E11)
Šinobu meiru sono jon (E10)
další epizody (12)
Punch Line (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Ao Haru Ride (TV seriál)
Blade & Soul (TV seriál)
Break Blade (TV seriál)
Buddy Complex (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Nórin (TV seriál)
Onéčan ga kita (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Seikoku no Dragonar (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Date A Live (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Freezing Vibration (TV seriál)
Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Cuties (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Inu to hasami wa cukaijó (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
Boku wa tomodači ga sukunai (TV seriál)
Boku wa tomodači ga... (S02E12)
Majoeru chicken na ore (S02E11)
Zannen ó to waraenai hanaši (S02E10)
další epizody (12)
2012 Danball Senki W (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Can't Take My Eyes Off You (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
2011 Boku wa tomodači ga sukunai (TV seriál)
Bokutači wa tomodači ga sukunai (S01E12)
Džoši wa jukata sugata ga na, čó kawaí (S01E11)
Gaššuku wa minna ga nenai (S01E10)
další epizody (12)
Busó šinki Moon Angel (TV seriál)
Danball Senki (TV seriál)
Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Freezing (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
IS: Infinite Stratos (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Maria Holic Alive (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Softenni (TV seriál)
X-men (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
All DEAD's Attack (E12)
DEAD Storm Rising (E11)
The DEAD's House Rules (E10)
další epizody (12)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Kurošicudži II (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Baku (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
Uragiri wa boku no namae o šitteiru (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
Shinjitsu no Kizuna (S02E13)
Rangi no Tō (S02E12)
Matsuri no Junbi (S02E11)
další epizody (13)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Kämpfer (TV seriál)
Maria Holic (TV seriál)
Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
Sendžó no Valkyria: Valkyria Chronicles (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
Umineko no naku koro ni (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
další epizody (12)
2008 Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
Amacuki (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Mahócukai ni taisecu na koto: Nacu no sora (TV seriál)
Minami-ke: Okawari (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Sugar Bunnies: Chocolate! (TV seriál)
Tošokan sensó (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Zoku Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
El Cazador de la bruja (TV seriál)
Gakuen Utopia Manabi Straight! (TV seriál)
Gecumen to heiki Mina (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Kiss Dum: Engage Planet (TV seriál)
Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (TV seriál)
Minami-ke (TV seriál)
Moetan (TV seriál)
Mušiuta (TV seriál)
Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Ten no hikari wa subete hoši (E27)
Iku ze dačikó (E26)
Omae no iši wa uketotta! (E25)
další epizody (27)
Terra e... (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 009-1 (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Gakuen Alice (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Tactics (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Hudební videoklipy

2009 Tengen toppa Gurren Lagann Kirameki Yōko Box: Pieces of Sweet Stars (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky