foto

Marina Inoue

  • nar. 20.1.1985 (34 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Šingeki no kjodžin season 2: Kakusei no hókó
Zoku Owarimonogatari
2017 Gekidžóban Mahóka kókó no rettósei: Hoši o jobu šódžo
2016 Boku no Hero Academia
Eiga Mahócukai Precure! Kiseki no henšin! Cure Mofurun!
Eiga Precure All Stars: Minna de utau kiseki no mahó
Phantom of Kill: Zero kara no hangjaku
2015 Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
2014 Boku wa tomodači ga sukunai
Date a Live II: Kurumi Star Festival
Eiga Happiness Charge Precure! Ningjó no kuni no Ballerina
Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
IS: Infinite Stratos 2 – World Purge hen
2013 Aura
Date a Live: Date to Date
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru.
Minami-ke: Nacujasumi
Šingeki no kjodžin OAD
2012 .hack//Sekai no mukō ni
Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
Minami-ke: Omatase
Nekogami jaojorozu: Ohanami Ghostbusters
Válka knihoven: Křídla revoluce
2011 Boku wa tomodači ga sukunai
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead – Drifters of the Dead
Gekidžóban Hajate no gotoku! Heaven is a Place on Earth
IS: Infinite Stratos: Encore – Koi ni kogareru rokudžúsó
Kämpfer: Für die Liebe
Plastic nésan
Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2010 Broken Blade
Loups=Garous
Zettai Karen Children OVA: Aitazósei! Ubawareta Mirai?
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
Hajate no Gotoku!! 2nd Season: Acu ga nacui ze – Mizugi hen!
Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
Minami-ke: Becubara
Zan Sajonara zecubó sensei: Bangaiči
2008 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
Goku Sajonara zecubó sensei
Kite Liberator
Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
2007 Tengen toppa Gurren Lagann: Ore no Gurren wa Pikka Pika!!
Tokio Marble Chocolate
2004 Cossette no šózó

TV seriály

2019 Beyblade Burst Gači (TV seriál)
Cop Craft (TV seriál)
Date a Live III (TV seriál)
2018 Akanesasu šódžo (TV seriál)
Beyblade Burst: Čózecu (TV seriál)
2017 Kjókai no Rinne (TV seriál)
2016 Beyblade Burst (TV seriál)
Boku no Hero Academia (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
2015 Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. Zoku (TV seriál)
Jūō mujin no Fafnir (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Owarimonogatari (TV seriál)
Punch Line (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Ao Haru Ride (TV seriál)
Blade & Soul (TV seriál)
Break Blade (TV seriál)
Buddy Complex (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
Date A Live II (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Nórin (TV seriál)
Onéčan ga kita (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
Seikoku no Dragonar (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
2013 Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Freezing Vibration (TV seriál)
Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Cuties (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Inu to hasami wa cukaijó (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Danball Senki W (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Can't Take My Eyes Off You (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
2011 Boku wa tomodači ga sukunai (TV seriál)
Busó šinki Moon Angel (TV seriál)
Danball Senki (TV seriál)
Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Freezing (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
IS: Infinite Stratos (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Maria Holic Alive (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Softenni (TV seriál)
X-men (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Kurošicudži II (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Baku (TV seriál)
Sekirei: Pure Engagement (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
Uragiri wa boku no namae o šitteiru (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Kämpfer (TV seriál)
Maria Holic (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
Sendžó no Valkyria: Valkyria Chronicles (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
Umineko no naku koro ni (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2008 Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
Amacuki (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Mahócukai ni taisecu na koto: Nacu no sora (TV seriál)
Minami-ke: Okawari (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Sugar Bunnies: Chocolate! (TV seriál)
Tošokan sensó (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Zoku Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
El Cazador de la bruja (TV seriál)
Gakuen Utopia Manabi Straight! (TV seriál)
Gecumen to heiki Mina (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Kiss Dum: Engage Planet (TV seriál)
Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (TV seriál)
Minami-ke (TV seriál)
Moetan (TV seriál)
Mušiuta (TV seriál)
Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
天の光はすべて星 (E27)
Ikuze Dachikō (E26)
Omae no Ishi wa Uketotta! (E25)
další epizody (27)
Terra e... (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 009-1 (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Gakuen Alice (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Tactics (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Hudební videoklipy

2009 Tengen toppa Gurren Lagann Kirameki Yōko Box: Pieces of Sweet Stars (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace