Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh o krásnom, dobrosrdečnom, ale chudobnom dievčati, predavačke kvetín Rosalinde, ktorá túži po láske. Stane sa zázrak a zamiluje sa do nej veľmi bohatý mladý muž Fernando José. Rosalinda sa spočiatku jeho láske bráni, no nakoniec podľahne. Ich láska je vystavovaná mnohým príkoriam, prejde mnohými skúškami, aby nakoniec obaja zistili, že jeden bez druhého nemôžu žiť... (TV Doma)

(více)

Recenze (105)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Musím tu hvězdičku udělit, páč jsem Rosalindu sledoval, i když to byla samozřejmě volovina, ale ve srovnání s jinými (JSI MŮJ ŽIVOT, MÁ TLUSTÁ VALENTÝNA) je tohle skvost. Nejlepší byla asi scéna, ve které zdrcená rodina lamentovala nad tím, že Rosalindě zbyla po bouračce na tváři jizva, kterou ji poté velmi snadno odstranili. To vše za doprovodu úžasně dramatické smyčcové hudby. (227.) ()

Lady ButterFly 

všechny recenze uživatele

Při mononukleóze se člověk hodně kope do zadku, takže sjíždí pěkně všechny programy a pak to přijde! Narazí na Rosalindu a má se aspoň čemu zasmát. :-D Nesledovala jsem to ani jako třináctiletá, teď s tím asi těžko začnu, ač jsem jeden díl vydržela (a snad i bez následků), ale tu jednu * musim dát (půlka je za úvodní song - nebuďte suchý, vždyť je to chytlavý-, druhá půlka za herečku Noru Salinas - čůza, kterou hraje mi někoho připomíná.) :-D ()

Reklama

metztlimoon 

všechny recenze uživatele

Ja si nepomôžem, ono je to také cukrové, patetické a naivné, že ma to vždy prinúti škodoradostne sa na tých ľudoch zabávať, takže by som to kľudne zaradila do kategórie "komédia" :D Ale aby sme tu neboli úplne neobjektívni, tento patok (=odpad) má však aj pár plusov: Thalia je pekná ženská a dá sa na ňu pozerať (na rozdiel od iných (porno)herečiek v iných telenovelách), seriál nemá milión častí ale "iba" 80 a v každej sa udeje aspoň niečo, plus ešte fajn slovenský dabing (to je taktiež jedna z vecí, ktorá sa vyskytne len raz za uhorský rok;)). Dávam dve, lebo rozhodne som videla už aj oveľa horšie veci, ako bolo toto (napr. Klub sráčov, Oni, Felicitys Journey, akékoľvek televízne noviny). ()

piranha odpad!

všechny recenze uživatele

Díos mío... kdo dělal ty dialogy? Být autorem, tak se k tomu radši nehlásím. Nejen že takhle nikdo normální nemluví, ale dokonce ta nápadnost snahy o nastínění děje přímou řečí je tak za uši tahající, že se v trapnosti přímo utápím, a to jsem viděla jen první díl. Do dokonalosti vše přivádí herci, kteří předvádějí něco jako loutkové divadlo pro osazence ústavu pro choromyslné, kteří potřebují náležitou dávku polopatičnosti, aby každou emoci a charakter postavy pochopili. Absurdita tohoto veledíla se i přes veškerou snahu nedá dost dobře okomentovat. Bože můj, do čehos to duši (a prachy) vrazil! Kde by mohli Mexičané být, kdyby nefinancovali takové projekty... ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Nejzápornější postava ze všech je tu stejně Soledad, to mi nikdo nevymluví. Největší čarodějnice, která ještě nikdy neporadila nikomu nic dobrého a je příčinou všech trápení a utrpení kladných postav :-D. Taková Valeria se může jít schovat. Prcalinda je úplně debilní a na hlavu postavená telenovela, ale celkem sledovatelná. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V době natáčení herci a štáb pracovali od desíti dopoledne do půlnoci, šest dní v týdnu. (HappySmile)
  • Herci měli k dispozici čtecí zařízení a také člověka, který před každou scénou přečetl text nahlas. Pak se udělala rychlá zkouška a hned se jelo naostro. (HappySmile)
  • V seriáli sú použité reálne zábery z Thaliiných koncertov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama