Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh o krásnom, dobrosrdečnom, ale chudobnom dievčati, predavačke kvetín Rosalinde, ktorá túži po láske. Stane sa zázrak a zamiluje sa do nej veľmi bohatý mladý muž Fernando José. Rosalinda sa spočiatku jeho láske bráni, no nakoniec podľahne. Ich láska je vystavovaná mnohým príkoriam, prejde mnohými skúškami, aby nakoniec obaja zistili, že jeden bez druhého nemôžu žiť... (TV Doma)

(více)

Recenze (105)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Telenovelu jsem sledoval na Markíze. Měli dobrý dabing, a mohl jsem si do sytosti zafandit spravedlnosti. Zlo tam bylo nepřehlédnutelné a právě bojovalo proti spravedlnosti, která měla velké potíže. Občas to už vypadalo, že spravedlnost je v takových úzkých, že sotva vyvázne a zbaví se zla. Ale když se síly spravedlivých začaly spojovat, tak zlu obstojně čelili, až ho ze seriálu vypráskali. Edivím se, že někdo z uživatelů csfd ví, že to byl odpad, ale neviděl určitě ani polovinu dílů. MEXIKO a jižní státy v Jížní Americe prostě telenovely umí, a sotva jim může konkurovat Ulice, Růžová zahrada či Letiště a podobné zdejší seriály, které jsou zde tak populární. Ale hold co dívák chce, tak to má. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Není to špatná telenovela. Dobrý dabing. Sympatičtí hlavní herci. Škoda, že je tam spousta negativních okamžiků a otřesných intrik a lží. I "zábavné" okamžiky tam jsou, ale příliš málo. Hlavní hrdinové si k sobě nemohou nelogicky najít cestu, jednou se hrozně milují a za chvilku se zase zraňují a rozcházejí. Je to tak nechutné a citově vydírací že jsem musel přetáčet. ()

Reklama

Lady ButterFly 

všechny recenze uživatele

Při mononukleóze se člověk hodně kope do zadku, takže sjíždí pěkně všechny programy a pak to přijde! Narazí na Rosalindu a má se aspoň čemu zasmát. :-D Nesledovala jsem to ani jako třináctiletá, teď s tím asi těžko začnu, ač jsem jeden díl vydržela (a snad i bez následků), ale tu jednu * musim dát (půlka je za úvodní song - nebuďte suchý, vždyť je to chytlavý-, druhá půlka za herečku Noru Salinas - čůza, kterou hraje mi někoho připomíná.) :-D ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Ach, já jsem trpěla s Rosalindou a José Fernandem poté, co si ona konečně vzpomněla, kdo je, ale vlastně spolu "nemohli" být. A ta scéna v kostele, kdy si měla brát toho staršího chlapíka v kostele, José Fernando (sakra, snad se tak jmenoval) tam u zdi, kousek od oltáře, trpěl, zvláště poté, co Rosalinda řekla tomu chlapíkovi ANO. Náhodou, krásně se mi s nimi trpělo. Navíc dodnes si pouštím jednu klavírní skladbu...Ach jo. :D ()

macamalkova1 

všechny recenze uživatele

myslím si že je to velice povedené, od prvního do posledního napínavé. Písničky úžasné,děj neohraný. skoukla jsem všech 80 dílů už minimálně 10x a koukám pořád znovu, místo blafů jako je ordinace v růžové zahradě,ulice atd.. by se měli vysílat takovéto telenovely. koukám samí odpad,odpad, ale to vážně z jednoho dílu nepoznáte vážení ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V době natáčení herci a štáb pracovali od desíti dopoledne do půlnoci, šest dní v týdnu. (HappySmile)
  • Herci měli k dispozici čtecí zařízení a také člověka, který před každou scénou přečetl text nahlas. Pak se udělala rychlá zkouška a hned se jelo naostro. (HappySmile)
  • Speciálně pro potřeby filmového štábu bylo vypěstováno a použito před 2 500 květin, což byl rekord v historii telenovel. (HappySmile)

Reklama

Reklama