Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

KiJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dobrý, ale nějak to neštymuje s filmy - vždyť Anakin nedosáhl na titul mistra, a tak nemohl mít padavana, a tak nemohl cvičit Ahsoku..... ale tento příběh je jak vidno jiný, to z jiného konce braný, to už jinde jsme....(asi se budu muset podívat na clonové války).  Na druhou stranu, to se jako budou seriály SW odvíjet jinak než filmové? ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych chtěl kritizovat za každou cenu, mohl bych tady v souvislosti s Christensenem a s přítomností soubojů na světelné meče v každé epizodě mávat pojmem fan service. Kdyby neexistovala nová filmová trilogie, mohl bych se nespokojeně ošívat nad světem mezi světy a kosmickými velrybami. Jenže Anakin jako největší nedořešené téma Ahsočiny psychologie naprosto dává smysl, stejně tak časté scény šermu v akčním seriálu o Jediích. Že je něco fanouškovsky vděčné to ještě automaticky nedegraduje na fan service. A seriálová Ahsoka je daleko důstojnějším pokračováním Hvězdných válek než to, co jsme dostali v kinech. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečné dejstvo patrí medzi vizuálne najkrajšie okamžiky Star Wars celkovo. Predchádza mu ale podivuhodný mix vecí, ktoré nemám rád. Zaprvé retrospektíva (pochopil som to?), zadruhé tréning (pochopil som to?), zatretie  dlhočízna snová (?) sekvencia, ktorá je tam vlastne len preto, aby sme dostali fan service. Pripomínalo mi to Aryu v siedmej sérii Game of Thrones. Akože ten Anakin bol cool, ale fakt to niekomu dávalo zmysel? Záver teda fajn, zvyšok ma striedavo nudil a sral. A zachraňoval to vlastne iba úžasný zadok Mary Elizabeth Winstead. ()

hustle_sweat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabine je force sensitive , Jacen je force sensitive , KAŽDÝ JE FORCE SENSITIVE !   Flashbacky do klonových válek i souboje byli nádherné . Anakin měl ovšem ten uncanny digitální obličej , to ale nemění nic na tom že to je další filler kde polovina epizody je zaměřena na oblohu či objekt zatímco Ahsoka má zkřížené ruce.  Vážně doufám že se dočkáme vysvětlení kde jsou všichni force sensitive bytosti v době nového řadu. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A na tohle lákají v Americe do kin..? (tenhle díl) Disney už musí být fakt v koncích... Vždyť se tam dějově (zase) téměř nic neděje - jen spousta pomalých záběrů na útesy kvůli natahování času, "bitvy" natočené v prachu a mlze, aby se šetřilo na rozpočtu za vizuál, který se vyplácal na "velryby"... No a Anakin..? Naprosto zbytečný cameo vedoucí do ztracena... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Meče Ahsoky (Rosario Dawson) vycházejí z klasického japonského stylu Daishō, kdy jeden meč je menší a kratší než „hlavní“ měč uživatele. (Veskoslav)
  • V prvním flashbacku má generál Anakin Skywalker (Hayden Christensen) stejnou zbroj, jakou nosil během klonových válek. Hrudník a ramena chráněná stejnou zbrojí jakou měli klonoví vojáci. Zbroj ale musel odložit (stejně jako ostatní Jedi) na popud Yody ke konci Klonových válek (od r. 2008), aby lidé přestali rytíře Jedi vnímat jako válečníky a začali je zpátky vnímat jako ochránce míru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama