Reklama

Reklama

Winx Saga: Osud

(seriál)
  • Itálie Fate: The Winx Saga (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Víly se učí ovládat svoje magické schopnosti a řeší u toho trable s láskou, soupeří mezi sebou a musí si taky dávat pozor na životu nebezpečné příšery. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (3)

K vodě a do divočiny (2021) (S01E01) 

Asi jsem hloupá, ale já jsem to nepochopila :( vynechám tu teen zápletku, ohledně toho populárního, tý mrchy a té nové, která tomu má asi dát šťávu, aby se to líbilo holkám v určité věkové kategorii. Základní rozdělení schopností holek je fajn. Dá se s tím pracovat. K čemu tam jsou kluci, krom ukazování se, jsem nepochopila. Snad mi to vysvětlí příště. Slečna ohýnek je sympatická. Takový nevinný kukuč. Až na to, že neumí ovládat, co umí a je zrzka. Ginger power, která se poslední dobou razí je fajn, ale přiznejte se. Stejně se špípnete, když to vidíte přírodní :/ doufám, že mi příště řeknou víc. Protože tady se nejednalo o to, že by první díl dal otázky a já chci znát odpovědi. První díl naznačil spoustu logických nepovedenců. Mě osobně ani nevadilo, že se v prvním díle Bloom nic nenaučí. Toto stejně beru jako vedlejší linku příběhu. Ale oni vezmu vílí děcka, daj je do školy pod ochranou bariéru a řeknou jim, že za tou bariérou jsou příšery, přestože děcka tam v pohodě chodí. A co ve zbytku světa? Tam jsou taky? Proč by jinak děcka učili i prát se, když si děcka evidentně myslí, že venku je všichno happy. Tedy, chovají se tak a všude mají signál na lajkování. Čili je ta bariéra k ničemu, když se ven dostanou...Asi mojí pozornost měli rozptýlit víly a víláci. Hezké kulisy a tajemný les. Stejně nebudou lítat, tak se to nestane! A možná bych o pár let mladší o tomhle vůbec nepřemýšlela. A samozřejmě by to nebyl netflix, kdyby poslední dvě minuty nebylo něco, co vás donutí koukat dál. Protože si nejsem jistá, zda předchozích 49 bylo dostačujících. Snad se to rozjede.... ()

Všichni se tady známe (2021) (S01E02) 

Ok, takže kluci nejsou jenom na okrasu, perou se, protože jsou "specialisti". Ok, ok ;) vyřešilo se něco z minula, vyvstaly další otázky a bylo to dokonce i trochu napínavé. Ale něco mi v tom zatím stále chybí...jenom na mě stále moc univerzální vzorce do každého prostředí. Prostě ve fantasy světě, který je souběžný s naším, jsem čekala, že to bude něco víc, než ten drama na fantasy pozadí. Zatím je tam totiž víc toho drama než pozadí :( ()

Nadějné vyhlídky smrtelníků (2021) (S01E03) 

Začínám se ztrácet v tom podhozenectví. Kdyby to bylo tedy to velké spiknutí, proč si Bloom brali zpátky do světa víl? Za mě to nedává smysl, pardon, fakt ne. Protože tím se akorát odhalí to velký tajemství. A není to jenom tím, že nemám dostatečně otevřenou mysl. Četla jsem knižní sérii na téma podhozenců. Ale tady to zatím nedává smysl. A musím se přiznat, že začínám přeskakovat teen kraviny. Takže z toho vyjde ve výsledku příjemná půl hoďka ;) ()

Reklama

Reklama