Reklama

Reklama

Generálova dcera

  • Německo The General's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můžete se vydat správnou cestou, špatnou cestou, anebo můžete zvolit cestu vojenskou. Teď záleží na tom, jakou z nich si zvolí armádní vyšetřovatel Paul Brenner, který se na vojenské základně Fort MacCallum snaží objasnit vraždu přitažlivé kapitánky. Madeleine Stowe hraje Brennerovu spoluvyšetřující případu - coby armádní poradkyně pro případy znásilnění. Je to "hra na kočku a myš, kdy váš odhad na to, jak to skončí, bude totálně vedle." (Magic Box)

(více)

Diskuze

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

fajn film, ked neviete spať, okolo 24 h nič nie je v TV a zrazu zistíte, že toto ste ešte nevideli...ale-neoslovilo ma to...aj ked sa pri tom dobre zaspávalo..u mňa 2*

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

Včera jsem na to kouknul podruhé, a zase mne to oslovilo.Vše prostupující sexus, nezvladatelnost chtíče, násilí a vražda.To vše v prostředí, které je vzdáleno od toho, na co jseme zvyklí.Ale projevy jsou tak, nějak podobné.Mně se film líbil.

mirkaaa

mirkaaa (hodnocení, recenze)

Výborný thriller z vojenského prostředí a výborný John Travolta. Dalo by se říct, že celý film stojí a padá na něm. Děj je napínavý a nepředvídatelný, a až ke konci filmu nám dojde, jak to vlastně bylo. Zjistíme, že skutečným vrahem není ten, kdo generálovu dceru skutečně zavraždil, ale někdo jiný, kdo ji zavraždil už mnohem dříve (tím také dostáváme odpověď na otázku: Víte co je horší, než znásilnění?).

Reklama

Reklama