Reklama

Reklama

Berserk

(seriál)

Série(2) / Epizody(24)

Recenze (4)

Jablek 

všechny recenze uživatele

Ano, digitální animace je někdy otravná, ale ROZHODNĚ to není taková tragédie, aby to musel někdo hodnotit za 2* nebo to rovnou zavrhovat, to je fakt blbost. Za mě je Guts zpátky a jsem za to moc rád :) ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Po převážení a srovnání s Berserkem z roku 1997 je to fakt bída. Ta 3d animace je STRAŠNÁ HRŮZA TFUJ TY VOLE (Alespoň v první sérii)!! Zde je dobrý jedině příběh a soundtrack jako palec nahoru za tohle. Ve druhé sérii byly epické scény, kde Guts máchnul dvoumetrovým mečem a končetiny jen lítaly. To bylo slušný, ale zbytek achjo no. ()

Reklama

Agraynel 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě chci uvést na pravou míru, že se NEJEDNÁ o remake, nýbrž pokračování Berserka z roku 97. A teď, proč má tenhle berserk tak malý hodnocení? Všude se řeší grafický zpracování, které... ano, je docela tragedie, ALE! Špatný grafický zpracování dokonale sedí do světa berserka, kterej je prostě o utrpení a boji o přežití. Pokud hledám něco, co bude (téměř!) dokonale vystihovat svět Dark souls, tak tady je to trefa do černýho. Tohle pokračování je mnohem víc brutální než první série z 97, jakoby to tenkrát teprve rozjížděli a až tady na to pořádně šlápli. Krve je tu opravdu dost, charakterům se dostává větší prostor a celý to příběhově začíná dávat smysl. Jediný, co bych tomu vytknul jsou takový pomalejší až odfláknutý poslední cca 3-4 díly v 2. sérii (resp. 3.). Ps: první série obsahuje několik nechutných výjevů, jak "církev" mučí lidi, takže na slabej žaludek nedoporučuju. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama