Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

Kochanski 

všechny recenze uživatele

zase se budu opakovat:vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani poo mě! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ze záčátku jsem to nesledoval a ani jsem to neměl v úmyslu ale kolega v práci přišel jednou s tím ,že zrovan dneska se změní a bude krásná ,tak jsme na to všichni čuměli a ona se opravdu změnila ,ale k horšímu ta proměna přišla až mnohem dýl. Přesto jsem ani nevím proč pak na to koukal asi to bylo v tom ,že to bylo hodně humorný. ()

Reklama

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Ultimátní telenovela, kterou rozdýchají jen drsní chlapi s chlupama na hrudi a potetovanou paží. Příběh o dívce se vzhledem na opačné škále krásy než je Mila Kunis, jezdící po Kolumbii ve škodovce. Příběh lásky a nenávisti, proměny ošklivého kačátka do dívky průměrného vzhledu. Herecké výkony par excellence, hlavně hlavní hrdina by zasloužil nějakou překrásnou plyšovou cenu. Scény natahované jak nudle, ve kterých každá informace zazní hned několikrát, aby si ji zapamatoval i spící důchodce. Scénáristický skvost, serál je zároveň velmi vtipným sitcomem, zároveň nervydrásajícím dramatem na úrovni amerických pecek, jako jsou Dallas či Dynastie. Dokonalost! ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Ošklivka Betty měla slušný nápad. Namaskovaná Ana María Orozco byla skutečně odporná, škoda jen, že po přeměně nebyla až o tolik hezčí... Nejlepšími postavami byly bezpochyby Patricia a její ustavičné "Marceee", které mi v hlavě zní doteď a otec Betty a jeho hláška hodící se snad do každé situace: "Čert nikdy nespí". (Jo a málem jsem zapomněla zmínit naprosto úžasnou úvodní znělku, resp. hudbu v ní. Skvělá je verze jak na salsu tak na tango.) Při výběru mužské hlavní role se ale docela sekli. Při telenovele bych předpokládala, že chlap, po kterém šílí hlavní hrdinka bude aspoň pořádný fešák. Zatímco Armando by spíš mohl dělat předsedu klubu ošklivek... Dalším minusem je neúčelnost některých epizod. Normální běžnou poradu trvající tak max. 30 minut dokázali tvůrci natáhnout na tři 45 minutové epizody (bez nadsázky), aby ve výsledku stejně zase nic nevyřešili. Kdyby se tohodle vyvarovali mohla mít telenovela tak o polovinu méně dílů a možná by lidi i více zaujala, ale takovýto problém má myslim většina telenovel... ()

Sadova302b50 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, co na tom tehdy spousta lidí viděla, dokonce tak, že vznikaly remaky, a jak je možné, že to ve zdejším hodnocení dotáhl na 16%. Vždyť je to stejně otravný, dutý a ječivě hysterický seriál, jako ostatní jihoamerická veledíla. Schválně jsem u něho chvíli vydržela a stejně to bylo marné. Seriál je beznadějná nula, kterou ode mne taky dostane. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama