Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

kleopetra odpad!

všechny recenze uživatele

Nejenom ošklivá, ale taky hloupá, když se neumí pořádně učesat, sehnat si lepší brýle a něco na sebe, co by nevypadalo jako pytel od brambor. Když přijde do firmy, která obchoduje s oblečením, tak jak je možné že jí to trvá tolik dílů???????????? Blbost, že moc krásy nepobrala. Jen to úspěšně maskuje, což je vidět od začátku seriálu. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ()

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle (doplňte si sami svůj oblíbený velmi sprostý výraz) se dívaly téměř všechny moje spolužačky a po jednom neuváženém slibu mě přemluvily, abych se také na 10 minut podívala. Lidi, to byl děs. Jsem poznamenaná až do konce života a nevím, jestli kvůli tomuhle zážitku nebudu mít jednou problémy ;-) ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cho cho, dobře kamenujte si mě, ale já se fakt bavil. jasně, má to spoustu nedostatků, tak typických pro telenovely, např. děj, který se může srazit do 2-3 dílů, ale lidi! Tohle není telenovela, spíš pokus o kolumbijský sitcom. A některé hlášky pro mě zkultovněly. "Jestli budu muset po každé, když ji budu chtít políbit vypít litr whisky, zničím si játra." ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jedna z celosvětově nejúspěšnějších telenovel. Vítěz ceny o telenovelu roku a těšívá se i pravidelnějšímu reprízování, což je na telenovelu poměrně vzácnost. Od ostatních se odlišuje především tím, že sama sebe skutečně nebere moc vážně. Její popularita vedla dokonce k natočení amerického remaku, který příběh upgradeoval do úplně jiných měřítek, ovšem původní charakter a naivitu předlohy pochopitelně ztratil. Malý pokus o žánrové rozlišení, které je tady na čsfd v případě telenovel prakticky nulové. ()

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečně největší blbost z blbostí.Nejčernější ovce z černých ovcí.Vrchol odporu a nevkusu.Já se musím znovu prát:Proč se na to lidé dívají?Jsme opravdu národ vyšmatlanců?Myslím že by se měli nad sebou zamyslet lidé kteří tuhle slátaninu o tom jak se nějaká Ošklivá Betty z nějaké prdele světa(Kolumbie)po 40 dílů mění v modelku,přitom koupě nových brýlí nebo kontaktních čoček,sundání rovnátek či úprava vlasů je věc na pár hodin.Schopnost nejen pasivně zírat do bedny a myslet odlišuje většinu Čechů od Kolumbijců,i když vlastně...je to tak ještě pořád? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama