Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kapitán Charles Boone (Adrien Brody) sa po smrti svoje manželky presťahuje so svojimi troma deťmi do zapadnutého mestečka, v ktorom zdedil dom. Tu sa bude musieť postaviť temnote, ktorá sa točí okolo jeho rodiny už celé generácie. (Game90)

Diskuze

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Nakonec ten konec nebyl zas tak špatný, hezký nápad s Charlesem. Škoda, že Jacoba tak rychle spláchli. Od půlky posledního dílu to byl asi až příliš ukecaný rodinný patos, ale chápu tu snahu tvůrců ukončit to v emotivním romantickém duchu. Malá upírka byla roztomilá, byť asi by byla doopravdy více evil bytost. Upíři již nemají žádné emoce. Zde tvůrci šli hodně do pohádky. A ovšem Adrien Brody je skvělý zavedený herec. Přesně na takovéto ztrápené charaktery se on hodí. Adaptace Jerusalem's Lot se myslím povedla. Je až neuvěřitelné, kolik už by filmováno Kingovek.

spider74

spider74 (hodnocení, recenze)

Ricch

řekl bych že to musí udělat ten inteligent co to vlákno založil.......

- obsah o co tam jde je v podstatě 0

- hodnocení zamknuté takže taky 0

suma sumárum velice přínosné vlákno

Ricch

Ricch (hodnocení, recenze)

Může už někdo konečně odemknout ta hodnocení, když už jsme v půlce sezóny?

na příspěvěk reagoval spider74

Vencelides

Vencelides (hodnocení, recenze)

někde z netu: "Kapitán Charles Boone se po smrti své manželky přestěhuje se svými třemi dětmi do zapadlého městečka, ve kterém zdědil dům. Zde se bude muset postavit temnotě, která se točí kolem jeho rodiny už celé generace."

Reklama

Reklama