Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (114)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zvláštní a pro mě osobně docela rozporuplný film. Na jedné straně totiž dokáže být až kýčovitý a otravný a na straně druhé mě bavil celý ten Snivokraj kde se fantazii meze nekladou a který má svoje zákonitosti, které dokonce i docela dávají smysl. Na primárně dětskou fantasy/pohádku mi každopádně přišel Slumberland docela smutný, komplikovaný a těžký, ale je docela dobře možné, že děti ho budou vnímat jinak a odnesou si z něj něco jiného než já...65% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"My name's Flip. This is the world of dreams... Slumberland." Takže, máme tu novinku od režiséra Ja, legendy a Constantinea, čo by sa len mohlo pokaziť? Nuž, je tu toho dosť... Síce je Slumberland vizuálne veľmi pekne spracovaný film, ale keď sa na to pozriem zo strany scenáru, tak je tu množstvo dier, ktoré vôbec nemuseli vzniknúť. Čo ja viem, napríklad Jason Momoa si viditeľne svoju úlohu užil, ale na druhej strane mi ani jedna z jeho hlášok neprišla vtipná alebo zaujímavá, väčšinu filmu som sa nudil, aj napriek tomu, že je to prekombinovaná omáčka, ktorá detské publikum bezpochyby zaujme (ale mňa to teda neoslovilo ani trochu). Príbeh je o cestovaní po svete snov a ja sám som sa niekoľkokrát pristihol, pri tom, ako sa do ríše spánku vydávam, ale napokon som to vydržal až do konca... Už nemám nič viac, čo by som k tomu dodal, dávam 4/10. "No dream lasts forever. Sooner or later, it's time to wake up." ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Konečne pekná fantasy rozprávka, v ktorej fungoval príbeh a mala niekoľko skvelých nápadov. Pre mňa bol väčším ťahákom Chris O'Dowd než Jason Momoa. Už od Ajťákov ho mám moc rada a ani tu ma nesklamal. Jason bol presne taký, ako som očakávala, latku vyššie nezdvihol, ale typovo bol vybraný výborne. Celý ten snový svet sa mi páčil, na mňa to mohlo byť ešte o kúsok akčnejšie, ale nebolo tam ani veľa hluchých miest. Osobne si túto jazdu pokojne zopakujem minimálne ešte raz. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrodružné fantasy filmy miluji, a tak jsem se těšil i na Snivokraj. Příběh začal hezky, prostředí majáku se mi líbilo a Kyleovi Chandlerovi a Marlow Barkley to spolu ladilo jako otci a dceři. Pak přišel pro mě šok, nečekal jsem, že se to takto vyvine. A následně už skáčeme do Snivokraje. Nebylo to špatné, ale čekal jsem od filmu více, zajímavější a napínavější děj. Jason Momoa mi jako herec nevadí, mám ho celkem rád už od Hvězdné brány: Atlantidy, ale zde až moc přehrával a jeho výkon se mi úplně nelíbil. Přišlo mi, že se snažil napodobit Johnnyho Deppa a jeho extravagantní filmové postavy. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hravé a milé rodinné fantasy s přehrávajícím Momou, né zrovna sympatickou hlavní protagonistkou a s přemrštěnou minutáží. Film by si zasloužil další kolo ve střižně, protože místy se opravdu vleče a nebaví. Dovolím si zkopírovat část od monologa, protože přesně vystihuje mé pocity z vlastní myšlenky filmu: "Mělo to úžasnou poetiku, obzvlášť Chrisova postava. Smutný strýček, jehož největší přátelé jsou kliky od dveří... Když se nad tím člověk zamyslí, tak vlastně by to mohlo vysvětlit spoustu věcí. Třeba proč se tolik lidí chová, jak se chová. Zapomněli se vzbudit a jejich lepší já zůstalo ve snu. Na světě potom žije jen stín jejich dávného ducha, šedivý, nudný a bez jiskry." ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama