Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (114)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Režisér Lawrence natočil rodinný film.Divka nemo cestovala do země s netvorem při hledání svého otce.Každopádně je film pro mladší tak, 10-14plus.Jinak pěkná podivaná akorát si myslím že, za týden už si na film nevzpomenu . Každopádně režisér má navíc co natočil film constantina který , je dost pecka , tak zbylé jeho filmy nic moc a to se sním táhne několik let. Už aby natočili pokračováni Constantina . Za mě 60 % ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mnohonásobne známa koncepcia v podaní režiséra Francisa Lawrence. Zvláštne efekty (a CGI) sú na prijateľnej úrovni. Celkový výsledok však zbytočne prekonáva dvojhodinový pasáž – niekedy menej je viac. Jason Momoa svoju rolu užíva a nepochybujem o tom, že nad ponukou na účinkovanie vo filme dlho rozmýšľal. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"My name's Flip. This is the world of dreams... Slumberland." Takže, máme tu novinku od režiséra Ja, legendy a Constantinea, čo by sa len mohlo pokaziť? Nuž, je tu toho dosť... Síce je Slumberland vizuálne veľmi pekne spracovaný film, ale keď sa na to pozriem zo strany scenáru, tak je tu množstvo dier, ktoré vôbec nemuseli vzniknúť. Čo ja viem, napríklad Jason Momoa si viditeľne svoju úlohu užil, ale na druhej strane mi ani jedna z jeho hlášok neprišla vtipná alebo zaujímavá, väčšinu filmu som sa nudil, aj napriek tomu, že je to prekombinovaná omáčka, ktorá detské publikum bezpochyby zaujme (ale mňa to teda neoslovilo ani trochu). Príbeh je o cestovaní po svete snov a ja sám som sa niekoľkokrát pristihol, pri tom, ako sa do ríše spánku vydávam, ale napokon som to vydržal až do konca... Už nemám nič viac, čo by som k tomu dodal, dávam 4/10. "No dream lasts forever. Sooner or later, it's time to wake up." ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Francis Lawrence má s trikovými i akčními filmy dostatek zkušeností a protože se Netflix plácnul přes kapsu, tak je to opravdu vidět. Vizuálně bez výtek. Co se příběhu týká, tak jde o klasické rodinné fantasy, kde život vzal, aby jinde mohl dát... . Ztráty a nálezy v oblasti rodiny, vztahů a citů. Asi to mohlo být míň přeplácané a víc vtipné, ale pořád si Snivokraj vede oproti jiným vyumělkovaným slátaninám vcelku dobře. Předlohu neznám, ale trochu mi evokuje mix seriálového Sandmana a Lokiho. Ovšem vzhledem k datu vzniku knihy se nabízí, že se "inspiroval" spíš Gaiman. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Solidní fantasy film s originálním nápadem. Bohužel místy pokulhávalo provedení, ať už to byl pitvořící se Jason Momoa stylizující se do hereckého projevu Johnnyho Deppa, nebo příliš málo využitý svět snů. Hlavní představitelka Marlow Barkley byla dobrá, jen to chtělo možná z její strany více emocí projevit. Postava Chrise O'Dowda byla ovšem parádní, jeho zpočátku nudný chlápek s klikami dozná pěkný vývoj, a tak nějak i dává vysvětlení, proč se někteří lidé chovají tak jak se chovají - prostě se jejich snové já neprobudilo. Prostředí bylo krásné, fantasy obrazy fungovaly skvěle, jen velká škoda toho promarněného potenciálu ve světě snů. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno