Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Pokračování, kam se podíváš – 1. část

Pokračování, kam se podíváš – 1. část

01.12.2008 Autor Cervenak
Co by to bylo za novinku o pokračováních, kdyby neměla víc dílů? ;-). Dnes je tady Hobit, dvojka Stmívání, možný sequel Wolverina či plány na filmovou Buffy.

Guillermo del Toro se během chatu s fanoušky Středozemě vyjádřil, že natáčení dvoudílného Hobita začne až v roce 2010 a potrvá zhruba 370 dní. K natáčení by chtěl přizvat své osvědčené spolupracovníky, třeba kameramana Guillerma Navarra či výtvarníka Mikea Mignolu, který by navrhl nějaké ty „potvory“. Už se prý můžeme těšit na Šmaka, pavouky a skřety, kteří vzniknou kombinací těch nejvyspělejších digitálních i animatronických technologií.

Hlavní představitelka Stmívání Kristen Stewart v rozhlasovém interview řekla, že produkční společnost Summit Entertainment si chce s pokračováním aktuálního megahitu pospíšit a natáčení New Moon by mohlo odstartovat už v březnu. Původně se kvůli rozpočtu nepočítalo s natáčením v Itálii, ale finance teď už nejsou vůbec žádný problém ;-). Samozřejmě, ostatní studia okamžitě začala pátrat po všem, co zavání tématem „teenageři a upíři“. A jelikož se kritici Stmívání často ohánějí tvrzením, že „tohle všechno už bylo v Buffy, akorát mnohem zábavnější“, Hollywood se najednou začal zajímat o údajně existující scénář Josse Whedona, který navazuje na seriál celovečerákem. Dočkáme se další filmové Buffy? A kdo ji bude hrát, když Sarah Michelle Gellar prý už nechce mít s hlavní postavou nic společného?

Studio 20th Century Fox začíná masivněji propagovat své hlavní želízko v ohni příští letní sezóny. Trailer na X-Men Origins: Wolverine se v amerických kinech objeví 12. prosince spolu s Dnem, kdy se zastavila Země. Na internetu bude údajně uveden až mnohem později (studio se i takhle snaží nahnat lidi na sci-fi s Keanu Reevesem). Hugh Jackman mezitím trousí fámy o možném pokračování. „Raději než být vedlejší postavou v chystané sólovce Deadpoola bych natočil další film s Wolverinem v hlavní roli.“ A má už i představu o zápletce – měli bychom se dočkat Logana v Japonsku. „Představte si Wolverina soupeřícího s yakuzou a samuraji. To by bylo geniální.“

Reklama

Související novinky

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024 Reklama

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

Studio Disney oznámilo várku odsunů premiér

Studio Disney oznámilo várku odsunů premiér

10.11.2023

Obě letošní hollywoodské stávky už sice skončily, ale škoda byla nenávratně napáchána a studia začínají kalkulovat, jak přeskládat premiéry svých snímků, u nichž se nestihlo dokončit natáčení, nebo… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Třetí Deadpool vrací staré známé

Třetí Deadpool vrací staré známé

20.05.2023

Marvel Studios ve spolupráci s Ryanem Reynoldsem, Hugh Jackmanem a režisérem Shawnem Levym (Free Guy) už nějakou dobu pracuje na třetím Deadpoolovi. Pokračování populární eRkové superhrdinské série… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Del Torův Frankenstein nabírá obsazení

Del Torův Frankenstein nabírá obsazení

19.03.2023

Legendární mexický režisér a scenárista Guillermo del Toro (Hellboy, Faunův labyrint) si v Hollywoodu už nějakou dobu může díky svému Oscaru za nejlepší film v podobě Tváře vody dělat co chce. Tedy… (více)

Hellboy se brzy dočká dalšího rebootu

Hellboy se brzy dočká dalšího rebootu

19.02.2023

Po posledním Hellboyovi z roku 2019 od režiséra Neila Marshalla (epizody Hry o trůny) to vypadalo, že se rudý ďábel z pera Mikea Mignoly na pár let zase uklidí někam stranou. Snímek totiž narazil u… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Úspěšný třetí Composers Summit Prague

Úspěšný třetí Composers Summit Prague

včera

Na letošní ročník, který probíhal od 18. do 23. dubna, přijeli skladatelé Jesper Kyd (hra Assassin’s Creed), John Debney (Iron Man 2, Největší showman), oscarový skladatel Mychael Danna (Pí a jeho… (více)

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

27.04.2024

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Reklama

Reklama