Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Paramount chystá remake Trestné lavice

Paramount chystá remake Trestné lavice

08.11.2023 Autor Jokolo

Hezkých předělávek není nikdy dost a fanoušci přímo lační po tom, aby své oblíbené kousky mohli vídat znovu a znovu, jen v úplně jiném provedení. Nebo si to alespoň myslí hlavouni studia Paramount, kteří dle serveru Deadline přišli s myšlenkou, že by se jedna z nejoblíbenějších komedií Adama Sandlera mohla dočkat remaku. Jednalo by se tedy už o třetí zpracování téže látky, protože již Trestná lavice v režii Petera Segala (Kurs sebeovládání, 50x a stále poprvé) byla remakem filmu Nejtěžší yard z roku 1974, jenž tehdy vymyslel a dostal na plátna producent KmotraAlbert Ruddy. V původním snímku si hlavní roli střihl Burt Reynolds, možná i díky tomu, že před svou hereckou kariérou byl profesionálním hráčem amerického fotbalu, přičemž tyto dovednosti využil i po boku Sandlera ve zmíněné předělávce.

 

Pod hlavičkou studia Paramount, jenž má na svědomí první dva filmy o trestancích, kteří se ve sportovním utkání snaží porazit své dozorce a zároveň poloprofesionální fotbalisty, bude nový remake produkovat nezávislé studio Gunpowder & Sky. Tomu velí producent Van Toffler, a protože spolupracoval už na Sandlerově filmu, nejspíš si řekl, že látku dobře zná a může ji tak pěkně oprášit, aby se diváci mohli znovu plácat do stehen. Na scénáři už údajně pracuje Rodney Barnes, jenž se podílel jako scenárista na chválené sérii Lakers: Vzestup dynastie pro HBO, ta ale byla po druhé řadě zrušena. Můžeme tak alespoň čerpat jistou naději z toho, že je mu sportovní tematika blízká.

 

Co už však vlévá trochu méně optimismu do žil je to, že originální film z roku 1974 je považován za absolutní klasiku a klenot žánru sportovních komedií se Zlatým glóbem za nejlepší komediální film na triku, a Sandlerova verze je pak jednou z jeho nejlépe hodnocených komedií. Logicky tak vyvstává otázka, jestli je tento remake opravdu potřeba?

Reklama

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

HBO zrušilo seriál o Lakers

HBO zrušilo seriál o Lakers

18.09.2023

Krátce po odvysílání finální epizody druhé řady seriálu Lakers: Vzestup dynastie přišlo od HBO oznámení, že se chválený titul nedočká další série. Zprávu potvrdil také tvůrce seriálu Max Borenstein,… (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023 Reklama

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Miles Teller míří mezi mafiány

Miles Teller míří mezi mafiány

30.05.2021

Herec Miles Teller oficiálně nahrazuje odchodivšího Armieho Hammera v chystané minisérii The Offer na streamovací službě Paramount+. Ztvární postavu producenta Ala Ruddyho, který pomáhal režisérovi… (více)

Kosmonaut z Čech nabírá další hvězd

Kosmonaut z Čech nabírá další hvězd

16.04.2021

Filmová adaptace knihy Spaceman of Bohemia českého autora Jaroslava Kalfara přibrala další hvězdu. Poté, co se projektu ujal Adam Sandler spolu s režisérem Černobylu Johanem Renckem, se nyní k… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Exorcista, kam se podíváš

Exorcista, kam se podíváš

včera

Běžný člověk by si skoro myslel, že hororové příběhy o vymítání ďábla jsou jedním z těch námětů, které stačí udělat pořádně jednou a dost (za všechny příklady Vymítač ďábla z roku 1973). Kolikrát… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Reklama

Reklama