foto

Albert S. Ruddy

  • nar. 28.3.1930 (89 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Camille
2006 Sexy tým
2004 Million Dollar Baby
2002 Georgetown (TV film)
1996 Nebeští vězni
1994 Pistolnice
Skaut
1992 Berušky
Kmotr 1, 2, 3 (TV film)
1990 Impuls
1989 Sbohem, králi
1984 Lassiter
Velký závod 2
1982 Megaforce
1981 Tajný závod
1978 Matilda
1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)
1975 Coonskin
1974 Nejtěžší yard
1972 Kmotr
1971 Making It
1970 Malej Fauss a Velkej Halsy
1965 Wild Seed

TV seriály

1977 Kmotr (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Sexy tým
2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
1984 Velký závod 2
1982 Megaforce

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2001 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
The Final Showdown: Part 2 (S09E24)
The Final Showdown: Part 1 (S09E23)
Reel Rangers (S09E22)
další epizody (14)
2000 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Faith (S09E10)
Child of Hope (S09E09)
Retribution (S09E08)
další epizody (23)
1999 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
A Matter of Faith (S08E12)
Full Recovery (S08E11)
Rise to the Occasion (S08E10)
další epizody (24)
1998 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
On the Border (S07E11)
Eyes of a Ranger (S07E10)
Paradise Trail (S07E09)
další epizody (24)
1997 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Small Blessings (S06E12)
A Woman's Place (S06E11)
Rainbow's End (S06E10)
další epizody (25)
1996 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
A Ranger Christmas (S05E13)
The Deadliest Man Alive (S05E12)
Lucky (S05E11)
další epizody (28)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
The Covenant (S04E11)
Whitewater: Part 2 (S04E10)
Whitewater: Part 1 (S04E09)
další epizody (22)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tygří oko (S03E10)
Odplata (S03E09)
Pod palbou (S03E08)
další epizody (23)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Noc gladiátora (S02E10)
Nevinný člověk (S02E09)
Nevyrovnané účty (S02E08)
další epizody (13)

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Stuntwomen: The Untold Hollywood Story
2018 Wild Wild Country (TV seriál) - a.z.
Part 4 (E04) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace