foto

Filip Gavlas

  • nar. Frýdek-Místek
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Filip se narodil ve Frýdku-Místku, vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě a již během studia hrál v Národním divadle moravskoslezském, kde ztvárnil několik rolí v činoherních inscenacích i muzikálech. Později se také začal věnovat i filmu - Mezi stěnami, 4 TEENS, Martin a Venuše. Filip je mimo jiné přeborníkem v korejském bojovém umění taekwondo - je dvojnásobným mistrem Evropy a mnohanásobným mistrem ČR. Jeho pohybové nadání v současné době využívá v novocirkusovém představení (párová akrobacie na šále) na motivy Romea a Julie - Miluj.

Filip Gavlas

Herecká filmografie

2015 Atentát (TV seriál)
Popel (E08)
2012 Martin a Venuše
2011 4teens (TV seriál)
2008 Expozitura (TV seriál)
2007 Mezi stěnami
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace