foto

Daniel Evans

  • nar. 31.7.1973 (43 let)
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bídníci
2008 Tajemství polévky rámen
2005 Panenská královna (TV film)
2003 Y Mabinogi
2002 Daniel Deronda (TV film)
Zítra La Scala!
1999 Great Expectations (TV film)
1998 Lazebník sibiřský
1997 Cameleon
1996 Midsummer Night's Dream, A

TV seriály

2008 Reality Obsessed (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dal: Yma/Nawr

TV pořady

2010 BBC Proms (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace