foto

Daniel Evans

  • nar. 31.7.1973 (42 let)
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Bídníci
2008 Reality Obsessed (TV seriál)
Tajemství polévky rámen
Umučení (TV seriál)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Panenská královna (TV film)
2003 Y Mabinogi
2002 Daniel Deronda (TV film)
Helen West (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Zítra La Scala!
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Great Expectations (TV film)
Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Lazebník sibiřský
1997 Cameleon
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Midsummer Night's Dream, A
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dal: Yma/Nawr

TV pořady

2010 BBC Proms (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace