Reklama

Reklama

Josef Stárek

Josef Stárek

nar. 1950
Praha, Československo

zem. 1998
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko

Diskuze

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

sator

Dnes jsem si toto teprve přečetl na stránkách Deníku. Neměl jsem samozřejmě tušení, že už je doktor po smrti. 

sator

sator (hodnocení, recenze)

Roli doktora Káji Kroupy měl hrát původně Oldřich Kaiser (56). Doslova na poslední chvíli se ovšem Zdeněk Troška (58) rozhodl udělat změnu a do filmu obsadil neherce Josefa Stárka (†48). Nutno přiznat, byl to velký risk.

„Stárek byl číšník, který pracoval v nočním gay klubu, kam se chodili bavit známí umělci. Jednou tam zavítal i Troška. Pepa mu sice pochválil první díl Slunce, seno, jahody, ale hned dodal, že kdyby tam hrál on, bylo to ještě o dost lepší. To Zdeňka zaujalo, a tak ho do »dvojky« obsadil," popsal nám pamětník natáčení.

„Stárek si ještě zahrál ve třetím díle Slunce, seno, erotika a hostinského v pohádce Princezna ze mlejna. Tím ale jeho herecká kariéra skončila. Ke konci života se živil tím, že prodával párky v pražské zoo a zemřel v roce 1998, dva roky před padesátinami na infarkt," dodal náš zdroj. Aby si Troška Oldřicha Kaisra udobřil, dal mu roli italského mafiána ve třetím díle slavné trilogie.

na příspěvěk reagoval topi80

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

O jeho umrti kolujou ruzne zvesti ja slysel ze se pry upil k smrti kvuli tomu že se rozešel z jeho přitelem jelikoz pry byl udajne GAY

na příspěvěk reagoval phil22

Herec

Reklama

Reklama