• Lima

Šipky zabodnuté šipky do zadku, farář sledující porno, sprostě nadávající babka, ramboidní žena - jasně je to děsná bžunda a jistě je spousta lidí, kteří se u toho svíjejí smíchy. Já mezi ně evidentně nepatřím. Tenhle lidový humor mi prostě nesedí, ale nijak ho neodsuzuji. Každému, co jeho jest.(4.1.2003)

• Galadriel

Celkem to nechápu, ale u tohohle dílu jsem se párkrát i zasmála, z mého pohledu o fousínek lepší než první díl.(26.12.2009)

Pro celou trilogii platí, že na prvních deset repríz je to skvělá komedie. Jenže neustálým opakováním ztratilo Troškovo dílo svoje kouzlo...ale stejně je Pár facek můj nejoblíbenější díl.(29.5.2003)

• Tosim

Nechápu, proč se všem těm dementním komediím říká lidové, když by se na ně bez újmy na zdraví mohla dívat snad jen zvířátka.(15.5.2003)

• Radyo

Poněkud podbízívá komedie, přesto se v ní ještě najde několik míst, kdy se divák smíchy takřka neudrží v křesle. Oproti jedničce ale výrazný pokles.(30.12.2003)

Jednicka me pomerne uspokojila, ale toto pokracovani mi pripada prece jen vice vtipne a propracovanejsi - i kdyz zaverecnou bitvu si opravdu mohli odpustit - ale to by se musel zmenit asi i nazev(25.7.2002)

• Djkoma

Trošku? Ne děkuji, raději nic.(7.1.2006)

Scénář: Zdeněk Troška, Petr Markov(18.1.2008)

Vrchol žánru agro komedie. Něco tak ukrutně buranského a křupanského se hned tak nevidí, sleduji to s podobnou rozkoší, s jakou si občas vyslechnu píseň zábavovkové kapely. Je to tak blbé, až to rozesmívá. Upřímně naivní, prvoplánové a přitom svým zvláštním způsobem zvrhle pravdivé. Blbost některých gagů je tak krystalická a neředěná, že mě dostávají i na stý pokus. Troška je sice daleko za hranicemi vkusu, ale přesto si dokáže držet určitý standard a hrubý mustr, který filmu dodává jakous takous ucelenost. Pokud chci vidět skutečnou esenci českého vidláctví, pustím si Slunce, seno a pár facek. Nehodlám řešit, zda je to taková vidlárna záměrně, či nezáměrně. Prostě to fachá. Pravý filmový kompost s nezapomenutelným aromatem kravského trusu a hnoje.(3.2.2006)

Druhý díl je stejně nesmrtelný tak jako první...(13.7.2008)

• Radek99

Absolutní Troška! (angl. Absolut Troska!)(29.7.2011)

:::::::::::::::::::::::::: Možná je to blbost, ale taky česká klasika ! :::::::::::::::::::::::::(10.4.2009)

• DaViD´82

Italové mají na fackovačky Buda Spencera s Terencem Hillem. My máme Helenku Růžičkovou a Standu Třísku. A teď babo raď kdo z nich je lepší. Já myslím, že by je Helča složila na jednu hromadu raz dva. Ale to by museli taloši zavítat až do Hoštic (pravda hned v následujícím díle se k tomu schylovalo) a takový machři nejsou ani ti dva. Srabi jedni. Já jsem taky srab a tak vím jedno. Ani já si nehodlám znovu potykat s Troškovou lidově vlezlou koméd... ehm, tragédií.(10.6.2008)

• Nathalie

Na štáb pražilo Slunce, režisér měl v hlavě Seno a herci by si kolektivně zasloužili mnohem víc než jen Pár facek:)(9.5.2007)

Já mám tenhle typ vesnického humoru Zdeňka Trošky prostě rád. A navíc jsem Volyňák, takže pochopte, že tady se jedná o srdeční záležitost :-)))......(15.9.2007)

Možná nejlepší z celé trilogie, způsob humoru sice možná primitivní, ale na tehdejší podmínky ucházející.(29.5.2007)

Pokracovani se nese ve stejnem duchu jako prvni dil, takze plati to co pro nej. Spousta komickejch situaci, uzasnejch hlasek, silenejch postav a rvacka na zaver. Hodne dobrej je farar Otik. Vyborna zabava a muj oblibenej film.(6.3.2005)

• novoten

Úsměvné momenty jsou přebity až přílišnou ukřičeností a i přes několik dobře padnoucích hereckých výkonů se na vyšší hodnocení zkrátka nedostanu. Dříve bych býval smířlivější, ale ta Troškova řvoucí hrdost na vesnický život je takhle s odstupem nesnesitelná.(23.12.2004)

Vidim to jak dneska, narvanej letňák, davy vně i uvnitř, na lavicích i na schodech, po zemi, na plotech i ve větvích, a hlavně ty nepřetržitý výbuchy smíchu.. Těsně po převratu to zřejmě mělo šmrnc, lidi ještě měli ideály a naivně hleděli s nadějí k lepším zítřkům a ten film působil jako kámen, co spadnul ze srdce. Sehnat lístek nebyla žádná sranda, naštěstí se pak už pouštělo i bez. Tenkrát jsem byl skoro děcko a dneska už to působí spíš trapně než vtipně, a hlavně nechutně vidlácky(1.12.2009)

I druhej díl je skvělá česká komedie a podle mě i stejně zábavná jako první díl. Zůstali skoro všichni herci i vesničani a třeba taková Helena Růžičková nemá chybu. Mam jen jedinou výtku a to je trochu delší stopáž na komedii, protože komedie delší než 2 hodiny trochu omrzí, ale stejně je to zábavný a spolu s prvním dílem nejlepší film Zdeňka Trošky(8.9.2005)

<< předchozí 1 2 3 4 6 10 15 19