foto

Issaka Sawadogo

  • nar. 18.5.1966 (50 let)
    Burkina Faso
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Deportace
Domovina
Rajský pokoj
2014 Le Dernier diamant
Samba
Soleils
2013 De Nieuwe Wereld
Diego Star
In het niets
2011 L' envahisseur
Swooni
2010 Domů na Vánoce
2009 Spolu
2006 Induction
Zpěv písku
2004 Exoticore
2003 Černý Laponec
2000 Ballen i øyet

TV seriály

2016 Guyane (TV seriál)
2014 The Missing (TV seriál)
Molly (S01E05)
Gone Fishing (S01E04)
Eden (S01E01)
2010 Dag (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace