foto

Charlie Nelson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Diplomacie
Tiens-toi droite
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
2011 Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
Ticho na moři
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Village français, Un (TV seriál)
2008 Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 Úplně mimo
2005 Appel d'air
2004 L'insaisissable (TV film)
2003 Inquiétudes
Leclerc, un rêve d'Indochine (TV film)
2002 Muž z vlaku
Rue des plaisirs
1999 Le Derrière
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1997 Hrbáč
P.J. (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1994 Královna Margot
Le travail du furet (TV film)
1993 Antoine Rives, juge du terrorisme (TV seriál)
Cible émouvante
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Loin du Bresil
1991 Anna Göldin, letzte Hexe
1989 Navarro (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Poker
1987 Gerfaut, Le (TV seriál)
1986 Mariage blanc (TV film)
Petit docteur, Le (TV seriál)
Petits coins, Les
1984 Une femme jalouse (TV film)
Zúčtování
1983 Novomanžel
Pablo est mort (TV film)
Zločin
1982 Mérette (TV film)
Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Aurélien (TV film)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Dernière sortie avant Roissy
Loulous, Les
Maison des autres, La (TV film)
Un comique né (TV film)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace