Úplně mimo

Komedie

Francie, 2006, 90 min

Albert Dupontel

• LIVINGDEAD

Třemi slovy : BLBOST - NUDA - HOVADINA!(25.3.2007)

• iamek

Název filmu vše vystihuje.(6.1.2008)

• -dRaGoN-

wtf?(30.4.2007)

• cogi

Francouzský humor opravdu někdy nechápu(14.3.2010)

• epoh

Doby, kdy francouzská komedie byla zárukou kvality, jsou už dávno pryč. Tenhle patvar a slepenec hned několika způsobů, jak ke komedii přistoupit, spíše než film připomíná procházku myslí zhuleného scenáristy a režiséra v jedné osobě. Pro něj samotného to mohlo být zábavné, ale proč se na to ještě musí někdo koukat?!(1.3.2007)

• theo_phil

Někdy název až příliš dobře vystihuje celý film a Úplně mimo je jedním z příkladů. Jen nevíme, zda byli úplně mimo producenti, který film zasponzorovali, nebo jeho režisér, jinak především francouzský herec. Zápletka je stokrát ohraná – bezdomovec najde policejní uniformu, navlékne ji na sebe a vida, všichni s ním jednají jako s policistou, což má být východiskem pro humorné scény. Bohužel jsou všechny tak „úplně mimo“, že často nepoznáte, zda mělo jít o vtip nebo ne. U většiny těchto scén jsem spíš uvažoval o tom, zda mohl někdo něco tak blbého vymyslet...a ejhle další scéna je ještě blbější – a tak to jde až do konce. Hlavní hrdina zatím zachrání dceru jedné slečny, která se do něj zamiluje a přesvědčí jistého milionáře, aby bezdomovcům koupil restauraci plnou vybraných lahůdek. Že by snaha o surrealismus?(19.8.2007)

• Italiano

Máte pravdu, na tohle opravdu nešlo koukat!Absolutně o ničem scénář, absolutně o ničem herci, absolutně o ničem film.Zlákal mě obal, ale teď už vím, že to byla škoda pětadvaceti korun :-)(18.8.2009)

Asi to chce žít nějakou dobu ve frankofonním prostředí, poctivě skouknout každý francouzský film, který se vám dostane do ruky a najednou se do toho dostanete. Zdánlivě stupidní komedie se vám bude líbit, dokonce se budete královsky bavit. Netuším, jestli totéž platí o Bollywoodu, ale v případě tohoto filmu to u mě funguje...(18.8.2010)

Evropská komedie, takže takový ten druh těžko uchopitelného filmu. Je to dobré, smějete se, ale k americkým komediím to má prostě daleko. Chvíli je to přehnané, chvíli zase na slušné umělecké úrovni - no prostě Evropa - vyznejte se tvůrcům v hlavách.(21.2.2008)

• papinak

Vydržel jem deset minut, dál to nešlo.(2.9.2009)

• ac.milan

Divný francúzsky humor. Ó, nie, založiť humornú stránku filmu na koktajúcom dedovi, ktorý je fakt úplne mimo, bolo úplným omylom. Toto fakt nie, buď tento druh humoru nechápem, alebo súdruhovia zo štábu urobili niekde chybu. Pretrpených 40 minút, potom nasledoval stop a vrátenie filmu do požičovne. Vyhodené peniaze. Odpad, 0*.(8.4.2010)

• Black3R

Bolo to "úplne mimo" ale nie ako komédia. Videl som už horšie nepodarky z oblasti komédií. Možno tomu pomohlo že režisér hral hlavnú rolu a asi sa chcel podobať na Mr.Bean-a. Ale zas odpad?? no prosím vás, také zlé to predsa nebolo =) .... 45%(30.5.2010)