foto

Margarita Sanz

  • nar. 20.2.1954 (63 let)
    Guadalajara, Jalisco, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Más negro que la noche
Prapodivné jaro
2007 Espérame en otro mundo
2002 Frida
Modrá ložnice
1999 Preludio
1995 Ulička zázraků
1993 Vida conyugal, La
1986 Říše bohatství
Zázraky
1984 Duna
1983 Frida, naturaleza viva

TV seriály

2006 Montecristo (TV seriál)
2004 Heredera, La (TV seriál)
2000 Calle de las novias, La (TV seriál)
1987 Amor en silencio (TV seriál)
Quinceañera (TV seriál)
1983 Cuando los hijos se van (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace