Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na tento počin som narazil úplnou náhodou a odrazu som pozrel všetkých 6 častí. Vynikajúca novinka, ktorá vás vtiahne a nepustí. Štýl rozprávania a rozdelenie ústrednej trojice mi sadol na mieru. Daný svet je zaujímavý a som rád že tvorcovia prezrádzajú len to čo je nutné a nechávajú si kopec možností do ďalších sérii. Hlavné postavy mi sadli, najviac ma rozhodne bavil svet Vrán ale čo ma milo prekvapilo ani príbehy ďalších dvoch súrodencov neboli slabé, práve naopak.Troška na začiatku problém s nemčinou ale často sa rozpráva aj po anglicky takže nakoniec pohode. Chýbala mi nejaká epická scéna, ale natočené to je krásne a akciu len chválim. Obrovské plus za Varvaru, sexi a badass to môžem. Hudba tak isto skvelá u mňa je to 5* záležitosť a škoda že sme dostali len 6 častí, nevadí o to viac sa teším na druhú sériu. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Evropské kmeny zatím po první sérii asi nejvíce připomínají filmovou sérii Labyrint. Do popředí se dostává parta mladíků, rozprostřena po území bývalého Německa. Na šest dílů je tu docela pomalu se rozjíždějící příběh. Postavy i herci jsou většinou tak nějak takový, jak od tohoto typu seriálů očekáváte, máme tu variaci na Evu Green, Jennifer Lawrence...Nejvíce to táhle rozjíždějící se hvězda Německého Netflixu Masucci, jsem zvědavý, kdy si ho všimnou i za oceánem. Postapo věcí se v posledních letech urodilo vcelku dost, a tahle toho zatím nepřináší až tak moc nového, ačkoliv potenciál do dalších řad tu určitě je, tak uvidíme, co přinese kostka. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠICHNI LIDÉ ZEMŘOU, POKUĎ HNED NEODEJDEŠ! KOSTKA TĚ POVEDE…“ /// Lidstvo rozdělený do kmenů – tihle chtějí mír, tihle zase vládnout světu… prostě lidi. Jsem překvapanej, že je to celkem brutální, takže to časem dá zapomenout na Katniss a spol. Proč časem? Protože je to to hodně nevyrovnaný. Místy super, jindy zase pohádková trapárna. Ovšem příběh se rozdělí na tři části (jako sourozenci) a díky tomu, že sledujem tři samostatný osudy, to celkem ujde. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Předčasnej výstřik trestám smrtí. 2.) Zjistím, že je lepší bejt mladej a hezkej než starej a škaredej. 3.) Thx za titule „Lucie Tatransky“ a „Nih“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pokud to nedostane další řadu, ani bych s tím nezačínal. Celých 6 dílů je spíše takový rozjezd pro další případné díly. Potenciál tam je. Německý Mad Max. Tři linky se třemi sourozenci. Ta s tím nejmladším Eljou je nejslabší u mě a koleduje si o proklikání. Na Liv ala Henriettu se dobře kouká, ale trochu nevyužitá. Kiano a jeho Femme Fatale Varvara je rozhodně nejzajímavější. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejočekávanější seriál Února Evropské Kmeny je konečně venku a ikdyž jsem čekal daleko větší šlehu pořád je to velmi slušné a zábavné Postapo s originálně vymyšleným světem. Děj se odehrává v roce 2074, kde Evropu zasáhla mysteriózní globální katastrofa, která způsobila doslova Středověk. Místo států zde přežívají různé kmeny s jinými tradicemi a technologiemi. Nápad je výborný a ten svět mě neskutečně bavilo explorovat společně s hlavními hrdinami. Není to bohužel tak špinavé a akční ve stylu Mad Maxe, avšak hodně mi to připomínalo Hunger Games, Labyrint a seriál the 100, takže pokud jste příznivci alespoň jednoho z těchhle tří, zklamáni nebudete. Seriál má hezkou výpravu, když dojde na akci je brutální a hezky natočená, skvěle zde fungují intriky, zrady a zvraty až si říkám Němci si budují vlastní Game of Thrones. Nejvíce mě zaujal kmen černých vrán, což jsou záporáci a jejich kněžna Varvara s lookem Angelíny Jolie je svým sex appealem doslova hypnotizující ( ta postava!).Rozbíhají se zde 3 dějové linie zároveň a všechny jsou svým způsobem dostatečně zajímavé a poutavé. Bavil jsem se výborně a na druhou řadu jsem natěšený. Karty jsou rozdány a jako Start něčeho velkolepého jsou Tribes of Europa solidní. Je zvláštní, že 3 postavy v seriálu jakoby z oka vypadly Angelině Jolie, Madsi Mikkelsnovi a Jennifer Lawrence. Plusy: Zajímavě a originálně vymyšlený svět. Solidní tempo. Sympatické postavy. Slušná dávka zvratů a intriků. Vizuál a brutalita. Minusy: Chybí zde vyloženě velká epická akční scéna. Scénář mohl být nápaditější. Představení více kmenů si tvůrci šetří pro další série. 7.5/10. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • V epizodě je jako dům Vavary použit upravený Národní památník na Vítkově. (matejinho94)
  • V seriálu hrálo vedlejší role i velké množství českých herců, ať už vojáky, či například „oblíbené otroky“ královny Vran. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama