foto

Mónica Villa

  • nar. 1954
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Divoké historky
2010 Antes del estreno
Malparida (TV seriál)
Miss Tacuarembó
2009 Toda la gente sola
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Lalola (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
Svatoušek
2002 Kachorra (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
Tumberos (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
1993 De eso no se habla
1988 No va más (la vida nos separa) (TV seriál)
1986 Correccional de mujeres
1985 Čekání na pohřební vůz
Tacos altos
1984 Darse cuenta
Historia de un trepador (TV seriál)
1983 Desquite, El

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace