foto

Pavel Marek

  • nar. 20.4.1963 (53 let)
    Kalkata, Západní Bengálsko, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2004 Vodní mlýn (studentský film)
2003 Čert ví proč
1995 Baleritron (studentský film)
Blue talk show (TV film)
1993 Lekce Faust
1992 Jídlo
1990 Mrtvý les (amatérský film)
Mrtvý les a jiný bulšit
1989 Vychovatel ke strachu (amatérský film)
1987 Narozeniny v parku (amatérský film)
1983 Anděl s ďáblem v těle
Svatební cesta do Jiljí (TV film)
1982 Sněženky a machři

Dokumentární

2006 Fish Eye
2000 Praha mizerná (TV seriál)
1998 Amatérský film (TV film)

Režijní filmografie

1998 Mrtvej brouk
1995 Sredni Vaštar (studentský film)
1994 V den psa (studentský film)
1992 Sklizeň (studentský film)
1990 Mrtvý les (amatérský film)
Mrtvý les a jiný bulšit
Valdice (amatérský film)
1989 Vychovatel ke strachu (amatérský film)
1988 Chovu (amatérský film)
1987 Narozeniny v parku (amatérský film)
1986 Sestry Bílkovy (amatérský film)
1985 Mesaliance (amatérský film)
1983 Budík (amatérský film)
Kotelna (amatérský film)

Dokumentární

2006 Houslový rytíř (TV film)
2004 Etiketa (TV seriál)
2003 Svědkové Jehovovi (TV film)
2000 Praha mizerná (TV seriál)
1999 Bezúčelná procházka Jiřího Barty (TV film)
1997 Zblízka (TV seriál)
1996 Svět bez hranic (TV seriál)
1991 Vystoupení fakíra (studentský film)

TV pořady

2000 Diagnóza (TV pořad)
Velký vůz (TV pořad)
1996 60 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

1998 Mrtvej brouk
1995 Sredni Vaštar (studentský film)
1994 V den psa (studentský film)
1990 Mrtvý les (amatérský film)
Mrtvý les a jiný bulšit
Valdice (amatérský film)
1989 Vychovatel ke strachu (amatérský film)
1988 Chovu (amatérský film)
1987 Narozeniny v parku (amatérský film)
1986 Sestry Bílkovy (amatérský film)
1985 Mesaliance (amatérský film)
1983 Budík (amatérský film)
Kotelna (amatérský film)

Dokumentární

2006 Houslový rytíř (TV film)
2003 Svědkové Jehovovi (TV film)
1991 Vystoupení fakíra (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace