foto

Annabelle Dowler

  • nar. 1974
    Formby, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Lovec: Zimní válka
2015 Sufražetka
2011 Foster
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2001 Six Wives of Henry VIII, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace