foto

Carl Gottlieb

  • nar. 18.3.1938 (78 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

1995 Bláznivá ochranka (TV seriál)
1987 Amazonky na Měsíci
Hooperman (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1981 Caveman
1979 Delta House (TV seriál)
1977 Absent-Minded Waiter, The

Dokumentární

1988 Paul Reiser Out on a Whim (TV film)
1986 Steve Martin Live

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace