foto

Heinz Lieven

  • nar. 18.4.1928 (88 let)
    Blankenese, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
2015 Vzpomeň si
2014 Besuch im Wald
Den blbec
Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
2013 Der Tunnelraub von Berlin (TV film)
Nord Nord Mord - Clüver und die fremde Frau (TV film)
Reiff für die Insel - Katharina und der ganz große Fisch (TV film)
Tatort - Er wird töten (TV film)
2012 Das Kindermädchen (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
2011 Arschkalt
Tady to musí být
2010 The Final Fax
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Within the Whirlwind
2008 Atentát na papeže (TV film)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Doppelspiel
LadyLand (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Jagd nach dem Tod (TV film)
Meine beste Feindin (TV film)
1998 Wut im Bauch (TV film)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
1996 Dr. Monika Lindt - Kinderärztin, Geliebte, Mutter (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Schwarz-Rot-Gold - Mafia Polska (TV film)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Einbruch, Der (TV film)
Neues vom Süderhof (TV seriál)
1990 Marleneken (TV seriál)
Wer zu spät kommt - Das Politbüro erlebt die deutsche Revolution (TV film)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Das Dorf
1982 Aufgabe des Dr. med. Graefe, Die (TV film)
Frau Jenny Treibel (TV film)
Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
Tatort - Trimmel und Isolde (TV film)
1980 Pořádek
Tatort - Streifschuß (TV film)
1979 Buddenbrooks, Die (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Skupinový portrét s dámou
1976 Bei Westwind hört man keinen Schuß (TV film)
Den lieben langen Tag (TV seriál)
Doba zralosti (TV film)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
Verdunkelung (TV film)
1975 Im Werk notiert (TV seriál)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
1972 Ukradená bitva
1970 Die Hand im Mund (TV film)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Rätsel von Piskov, Das (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film)
1963 Stalingrad (TV film)
1961 Malachiášův zázrak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace