Reklama

Reklama

Jerry Hernandez

Jerry Hernandez

Biografie

Jerry Kenneth Hernandez se narodil 8. června 1990 ve východním Los Angeles, a v jeho žilách koluje krev předků z Portorika a Hondurasu. Má mladšího sourozence. Ačkoli už na základní škole si užíval hraní, zpěvu a tance ve školních muzikálech a divadelních hrách, nepovažoval tyto aktivity za něco, čím by se mohl jednou živit. Už na střední se spíše soustředil na své vzdělání. Jeho rodiče z něj chtěli mít dětského lékaře, ale Jerry, v posledním ročníku střední školy, se vrátil k hereckým kořenům a začal se připravovat na talentové zkoušky na losangeleské IMTA, Mezinárodní modelingové a talentové asociaci (http://www.imta.com/). Talentovky se mu úspěšně podařilo udělat, a tak začíná jeho slibná kariéra herce.

Jerry, ještě než se vůbec zaměřil na herectví, začínal jako profesionální tanečník se zaměřením na Hip Hop, Funky Jazz a Contemporary. Pracoval s takovými režiséry jako Joseph Kahn a Paul Hunter, s choreografy jako Laurieann Gibsonová nebo Nadine "Hi-Hat" Ruffinová. Nesmím opomenout hudebníky jako je Madonna nebo Prince.

Objevil se i v reklamách pro značky jako J.C. Penny, iPod, Old Navy, Gap, GMC, Target, Taco Bell nebo Jack in the Box. Poté, co přešel z taneční na kariéru hereckou, je obsazován v televizních show jako THE SHIELD, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, INVASION, a jeho filmový kredit doplňují snímky oceněné Americkým filmovým institutem, jako ETHAN MAO nebo WALKOUT produkce HBO. Pro Coca Colu natočil krátkometrážní Inspiración Latina, kterýžto film režíroval Bryan Singer. Jerry samozřejmě mluví také plynně španělsky.

Wences

Herec

Filmy
2024

African Giants

2022

Revenge for My Mother (TV film)

 

Tomorrow's Game

2014

Hoši z Abu Ghraib

2004

Ethan Mao

Seriály
2022

Gaslit

 

California (E02)

2021

Hodný holky

 

Big Kahuna (S04E02)

2014

The Bridge

 

Beholder (S02E11)

2009

Odložené případy

 

Jurisprudence (S07E03)

2007

Policejní odznak

 

Baptism by Fire (S06E02)

2006

Invaze

 

Re-Evolution (E18)

Dokumentární
2018

Gay Hollywood Dad

Krátkometrážní
2004

Little Black Boot

Host

Reklama

Reklama