foto

Björn Stein

  • nar. 17.11.1970 (45 let)
    Annedal, Gothenburg, Västra Götalands län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2016 Midnight Sun (TV seriál)
2013 Neplač pro mě
2012 Underworld: Probuzení
2010 Skrýš
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
2005 Bouře
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Spung (TV seriál)

Scenáristická filmografie

2016 Midnight Sun (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace