Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (247)

gogos 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie se sympatickou dvojicí Travolta - Williams. Nenáročná zábava, především pak v první půlce filmu, mě místy až srážela do kolen. S přibývajícím časem přichází zbytečné emoce, navíc se projevuje totální koprnost dětských postav. Z vedlejších perlí především Seth Green. Klidná komedie, která neurazí, ani nijak nenadchne si zaslouží své průměrné hodnocení... 3* ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, Japonsko × trapné, rozmazlený nevychovaný americký smradi, klišé, moc sladká přednost nové rodiny před celoživotní prací. Nebo asi nejsem dost romantická, ale tohle mi celý film kazilo. Vtipné gagy a scény - super, ne jednou jsem se zasmála. A pak přišly na řadu děcka a jejich vynucované činnosti, které chtějí dělat s otcem, kterého vidí poprvé. Film vcelku pohodový, i když pointa se lehce ztrácí. ..pěknej bejvák.. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

50%. Travolta so skusenym komikom Robinom Williamsom sa snazili, ako len mohli a obcas som sa i zasmial, ale nestacilo to a skutocne to u mna hranicilo skoro pri dvoch hviezdickach, ale uz len za tu snahu davam 3. Ten humor je prilis stupidny a neviem do akej miery to oslovi dospeleho divaka, takze netreba mat ziadne ocakavania a mozno sa budete i slusne bavit. Zabavnejsie je to zrejme viac pre mladsieho divaka. ________ John Travolta - (Charlie) +++ Robin Williams - (Dan) +++ Kelly Preston - (Vicki) +++ Conner Rayburn - (Zach) +++ Ella Bleu Travolta - (Emily) +++ Lori Loughlin - (Amanda) +++ Seth Green - (Craig) +++ Matt Dillon - (Barry) +++ Ann-Margret - (Martha) +++ Rita Wilson - (Jenna) +++ ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Všichni stárneme a ani hercům se to nevyhne. Jak je poslední dobou zvykem, tento fakt se odráží i ve filmech. Vznikají na dané téma především komedie (Divočíci, Než si pro nás přijde) a akční filmy (Expendables 1, 2, Red či nejnovější Konečná). Nyní zde máme snímek Starý páky. Jenže se jedná o velice podprůměrnou komedii. Velmi neoriginální zápletka i vtipy. Dva staří kamarádi se musejí starat o dvě malé děti. Je to spíše podívaná pro nejmenší, starší divák u toho bude trpět. Film se skládá ze scén, které nikterak neposouvají děj kupředu, jsou to jen ucelené vtipy. Bohužel vtipy, které jsme viděli v x dalších filmech, a ani jeden není originální. Přehlídka trapnosti, prostě ztráta času. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ten film má trochu hořkou pachuť, když jej lze označit jako "Travolta projekt", vzhledem k rodinným tragédiím, které slavného herce v posledních letech postihli. Jinak jde o nenáročnou, místy zábavnou i vtipnou komedii, kde to Travoltovi s Williamsem funguje celkem dobře. Ve vedlejších rolích potěší a rozesmějí další známí herci jako Matt Dillon nebo Justin Long. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama