foto

Zuzana Stirská

  • nar. 1955
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Stopy života - Derniéra (TV film)
Stopy života - Svatba (TV film)
2011 Bastardi 2
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)
2006 Blues pro Pavla D. (divadelní záznam)
1970 Nevěsta
Ten pes je váš? (divadelní záznam)

Dokumentární

2011 13. komnata Zuzany Stirské (TV film)
2003 Zuzana Stirská a Gospel Time (koncert)

TV pořady

2010 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka (TV pořad)
2002 Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace