foto

Drahomíra Vlachová

  • nar. 6.5.1949
    Praha, Československo
  • zem. 29.3.2012 (62 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Muži v naději
2004 Redakce (TV seriál)
1995 Divoké pivo
1993 Pomalé šípy (TV seriál)
1974 Drahé tety a já
1968 Údolie večných karaván
1964 Starci na chmelu

TV pořady

1992 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
1983 Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí! (TV pořad)
1971 Jedeme k vodě (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace