foto

Gabriel Hansen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Prokletý ostrov
2007 Americký gangster

TV seriály

2015 Gotham (TV seriál)
Beasts of Prey (S01E19)
Mr. Robot (TV seriál)
eps1.3_da3m0ns.mp4 (S01E04)
2014 Z Nation (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace