foto

Phillip MacKenzie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2009 Bad Bowls
Pláč sovy
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 Hollywoodland
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Jeff Ltd. (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Interstate 60
2001 Formule!
Já a mé přízraky (TV film)
Tracker (TV seriál)
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
Slepá víra
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Nejasné okolnosti (TV film)
Stín pochybnosti (TV film)
1994 Small Gifts (TV film)
1993 Akta X (TV seriál)
Small Pleasures

Dokumentární

2006 Skutečné místo činu (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1998 Making of 'Blackjack'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace