foto

Phillip MacKenzie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2009 Bad Bowls
Pláč sovy
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 Hollywoodland
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Jeff Ltd. (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Formule!
Interstate 60
Já a mé přízraky (TV film)
Tracker (TV seriál)
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
Slepá víra
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Nejasné okolnosti (TV film)
Stín pochybnosti (TV film)
1994 Akta X (TV seriál)
Erlenmeyerova nádobka (S01E24)
Small Gifts (TV film)
1993 Small Pleasures

Dokumentární

2006 Skutečné místo činu (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1998 Making of 'Blackjack'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace