foto

Tomáš Polák

  • nar. 30.3.1993 (23 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Maturita
2012 Život je realita (studentský film)
2011 4teens (TV seriál)
2009 Pamětnice
2007 Tři srdce (TV film)
2006 Tristan a Isolda
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace