foto

Tomáš Polák

  • nar. 30.3.1993 (24 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Maturita
2012 Život je realita (studentský film)
2009 Pamětnice
2007 Tři srdce (TV film)
2006 Tristan a Isolda

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Manžel na chvilku (E05)
2011 4teens (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nevyznám se v tobě (S03E58)
Zvládneme i horší věci! (S03E55)
Chceš udělit lekci? (S03E52)
další epizody (8)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace