Reklama

Reklama

Máme rádi Česko

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2013, 126x85 min

Režie:

Michael Čech

Scénář:

Libor Bouček

Účinkují:

Libor Bouček (moderátor), Jakub Prachař, Lou Fanánek Hagen, Martin Dejdar, Jan Dolanský, Vojtěch Kotek, Gabriela Partyšová, Jitka Čvančarová, Leoš Mareš (více)

Obsahy(1)

Prima family přichystala velkolepou zábavnou show Máme rádi Česko, která prověří nejen znalosti diváků, ale především vědomosti hvězdných soutěžících z řad celebrit. Večerem bude provázet populární a ostřílený moderátor Libor Bouček. Sekundovat mu budou dva „kapitáni" v čele svých družstev složených vždy ze tří známých hvězdných osobností. Členové týmů se budou střídat, ale kapitáni zůstanou ve všech dílech stejní. Prvním bude oblíbený herec, moderátor a multiinstrumentalista Jakub Prachař. Druhého kapitánského postu se ujme muž s nevídaným přehledem, úspěšný skladatel a textař, frontman kapely Tři sestry, zkrátka muž mnoha tváří – Lou Fanánek Hagen! Hvězdní soutěžící z řad našich oblíbených celebrit budou prověřeni ze znalostí týkajících se všeho, co je české, od notoricky známých věcí až po ty záludnější, ovšem neméně zajímavé! Jak moc jsou osobnosti z herecké branže, baviči, moderátoři, sportovci, adeptky soutěže krásy, hudebníci, tedy populární tváře českého showbusinessu Česka znalí? To uvidíme v show Máme rádi Česko! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (250)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Očekávám, že Máme rádi Česko (v textu zkráceno na MrČ) nic nového v příštích epizodách nenabídne, proto si dovolím ohodnotit a okomentovat už dnes čili den po premiéře. Vidíte, že resumé není nikterak valné, v několika následujících větách hodlám vysvětlit, proč tomu tak je. Za prvé bych rád řekl to, že jsem se těšil na vědomostní pořad, který jsem ale nedostal. Vědomostním soutěžím v naší malé kotlině poslední dobou pšenka nekvete, vyjma klasického AZ-kvízu a mého milovaného Taxíku si za boha nemohu na nějakého dalšího současného zástupce vzpomenout. Proto jsem doufal, že MrČ zaplní onu mezeru na TV obrazovkách a také v mém srdci respektive mozku, jež prahne po vědomostech. :-) Co jsme ale včera viděli, nemělo ani za mák nic společného se standardním vědomostním pořadem, byla to spíše vědomostní fraška. A co teprve ta konečná kolotoč deux et machina? Ale to bych byl ochoten přejít, kdyby...byla včerejší epizodka MrČ něčím výjimečně vtipným, kdyby byla pořadem, jenž zde chybí - velkolepou zábavní show. Což nebyla, mám asi trochu jiné povědomí o zábavě než produkce Primy (nebo někdo jiný? nevím do jaké míry ovlivnila koncept nějaká zahraniční TV, četl jsem, že je MrČ pořadem převzatým). Nevím, proč bych měl dvě hodiny svého drahocenného času ztratit u pořadu, v němž se celebrity (a později i rádoby celebrity, v ukázkách na další část jsem zahlédl Kostkovou) ztrapňují svou neznalosti (výzva pro pana Mádla, naučte se novodobou historii své země, teprve poté přemlouvejte bábu), pějí nudné písně, kreslí po skleněné tabuli a hlavně blábolí a blábolí, o čem? O ničem, což je typický znak českých pseudohvězd. Dva hvězdičky dávám převážně kvůli tomu, že je to stokrát lepší než tisíckrát vyčpělá Superstar (přímá konkurence) a kvůli tomu, že jsem se dozvěděl pár statistických údajů. To víte, pro mě statistika nuda není, i když nemá cenné údaje :-) 30% ()

sechmet5 

všechny recenze uživatele

Když se sejdou dobří lidé, tak je to příjemný pořad, při kterém se člověk může i něco dozvědět o naší zemičce. Bouček je dobrý moderátor a Prachař je dobrý hráč. Bohužel mě nesmírně irituje Dejdar, který neumí ani prohrávat, ani vyhrávat. Mnohem lepší to bylo s Fanánkem, který je chytrý chlap a hlavně kliďas. To byla celá hra pohodová a přátelská. Ten Dejdar se dá překousnout, ale i tak mi chybí Hagen. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Ha! Jdu s proudem, nebo proti proudu? Tady to většina hodnotí negativně, lidem kolem mě se to docela líbí. Není to už náhodou zapšklost rádoby intelektuálních uživatelů ČSFD nad televizními zábavními pořady? Já nevím, jen mě to napadá. Možná páprdovatím, ale tento pořad (viděl jsem jen díly s dvojicí Prachař / Dejdar) mě zkrátka baví a nestydím se za to. Hru Česko si s chutí zahraju i doma, tak proč se nezasmát u téhle varianty..? ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel,oproti slovenské verzi u mě pořad nemá šanci,Jakub Prachař s Martinem Dejdarem příliš tlačí na pilu s tím,jak musí být vtipní za každou cenu a celé to umocňuje Libor Bouček svým nevtíravým hecováním.Pokud hrajeme se Slováky hokej,vždycky fandím našim,ale zábavný pořad nebo sitcom udělat neumíme. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Mám se snad stydět? Mne to celou dobu baví a možná i čím dál víc. Každý protivník v roli kapitána zázračného Kuby Prachaře se zlepšuje a zlepšuje a ten současný, Vojta Kotek, ten je úplně nejlepší. Prostě mě to baví. Současný trojúhelník Bouček - Prachař - Vojta Kotek je pro mne snad nejzábavnější a má to o chlup lepší formu a dají se zaznamenat i nové výzvy. Třeba je to blbé, ale když to člověka a k tomu i více člověků baví... Tak co jiného s tím. Jdeme se bavit!!!! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Prakticky stejný formát televizní show už v roce 2008 uvedla na televizní obrazovky konkurenční TV Nova, která pořad pojmenovala I love Česko (od r. 2008). (Paity)
  • V první epizodě při zadání třetí filmové ukázky mluví moderátor Libor Bouček o filmu Ucho (1970), který byl v kinech uveden až o 20 let později. V soupisu otázky ve spodní části obrazovky je pak ale rok promítání uveden špatně. (jakear)
  • Máme rádi Česko na TV Prima vychází z formátu pořadu I Love My Country, se kterým přišel holanďan John de Mol, který má na svém kontě již takové pořady jako je Big Brother či Hlas apod. (Paity)

Reklama

Reklama