foto

Milan Chalmovský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Chlapec, ktorý blúdil mestom (studentský film)
2013 Kandidát
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Ako som prežil (TV seriál)
Odsouzené (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
1995 Pod agátmi (TV film)
1988 Žartovné rozprávky (TV film)
1986 Chalani (TV film)
1985 Mladší brat (TV film)

Dokumentární

2008 Babička

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace