foto

Luke Newberry

  • nar. 19.2.1990 (26 let)
    Exeter, Devon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Luke Newberry se narodil 19. února 1990 v Exeteru, Devondu. Má dvě sestry, které tancují. Navštěvoval Exeter Collage, kde hrál v Hamletovi hlavní roli. Poprvé se představil v sedmi letech a později v jedenácti ve filmu The Heart of Me. Také se měl objevit ve filmu Harry Potter: Relikvie smrti 2, kde hrál, tedy měl hrát syna Remuse a Nymphadory Teddyho Lupina, scéna s ním se ve filmu neobjevila. Za zmínku stojí i jeho role ve třídílném seriálu In the Flash, kde si zahrál hlavní postavu. Minulý rok se objevil v hororu Frankensteinova armáda, zde si zahrál s Karlem Rodenem. Tento rok se objevil ve filmu Herkules: Zrození legendy.

Sára "NuNu90" Vilkusová

Herecká filmografie

2016 Dusty and Me
2015 From Darkness (TV seriál)
2014 Herkules: Zrození legendy
2013 Frankensteinova armáda
In the Flesh (TV seriál)
Lightfields (TV seriál)
2012 Eight Minutes Idle
Kvartet
Mrs Biggs (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
2002 Heart of Me, The
2000 Doctors (TV seriál)
Thin Ice (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace