Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (420)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 10 filmů či seriálů s Kellan Lutzem a udělil jsem 6 odpadů. Už tady něco smrdělo. Přesto, film mi byl doporučen a doporučenému filmu se "ne" neříká. Začnu tím podařenějším. Souboje byly fajn. Nejednalo se o žádný zázrak techniky, ale dalo se na ně skutečně koukat. Když tedy opomenu to závěrečné šaškování s bleskovým mečem. Dále mě mírně zarmoutilo, že se tak šetřilo s krví, respektive krev se neobjevila, a taky možná proto mám pocit, že je film situován hlavně gayům, ženám a dětem. Na nic jiného kromě soubojů se nedalo dívat vůbec. Totálně debilní příběh o lásce, které osud, tak jako obvykle, nepřeje neumožnil mému srdíčku zaplesat. Dialogy poskakují na hraně absurdnosti. Soundtrack taky nebyl nic moc. Nudou jsem u filmu sice nepošel, ale netroufal bych si tu hovořit o béčku a postoupil bych abecedou minimálně o písmenko dál. Věřím, že ta paráda s The Rockem, kterou se chystám stáhnout bude ve všech směrech výživnější podívaná. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Chudák Héraklés, jistě se na Olympu obrací. Renny Harlin s jednoduchostí sobě vlastní předkládá patetickou, pseudohistorickou, nudnou, hloupou a trapnou sračku s neuvěřitelně přehrávajícími hereckými nulami, Gaiu Weiss si v téhle souvislosti budu dlouho pamatovat a příběhem, který s řeckořímskou mytologií nemá společného ani zbla. Potěšilo mě jen 3D, byl jsem na něm podruhé v životě a tentokrát mne nebolely oči a já se dokonce párkrát uhnul letícímu šípu, popravdě to ale Harlin přehnal i s tímhle, neustále a ve všech situacích a téměř kdekoliv poletující chmýří bylo po chvíli už dost otravné. Nu 200 Kč v hajzlu, nekonal se ani výplach mozku, který jsem od toho čekal, a po Lulanu Kecovi s láskou vzpomínám na Kevina Sorbóó. Hvězdu za to 3D. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ľudoop z Twilightu, ten slabší Spartakus a kočka z Vikingov kontra Scott Adkins s prilepenou bradou v tak trochu guilty károvine s hroznými trikmi, bulharským komparzom, rýchlym tempom a relatívne zábavnými akčnými scénami. Ku koncu, keď sa hlavný geroj pokúša o vodcovskú polohu a prednáša hecováky pred bitkou, sa všetko definitívne zvrhne na nechcenú, ale o to väčšiu srandu. Renny ušiel od druhej Pasce dlhú cestu, a nie práve hore kopcom. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Film ještě blbější, než jeho stupidní popisek/obsah. By mě zajímalo, jestli si Harlin ten scénář vůbec aspoň přečte, než to začne točit, protože tohle je druhej film, kterej jsem od něj viděl a opět nedává smysl. A jak má člověk fandit hlavnímu Herkulovi, když je to takovej vochcalsloup s kozama většíma, než má Eva Green a pohledem, jako kdyby měl v zadku strčenej metrovej oštěp a ještě ke všemu mu to bylo příjemný? A jak má člověk nefandit hlavnímu padouchovi Adkinsovi, když je to prakticky jediná postava, která má nějakej zajímavej a zábavnej charakter? Hudba o ničem, střih o ničem, bitky o ničem (až na úvodní scénu, která vypadala nadějně, a pak ještě cca dva záběry při bitce s Honibrkem - nebo jak se jmenoval - v aréně), scénář o ničem (návaznost jednotlivých scén vypadá, jak kdyby polovinu scén vystříhali - díky bohům), a nějakej mytologicky-historickej přínos? Ten tam není už vůbec. Jedna hvězda za Adkinse a druhá hvězda za Liama "Druhého-Spartaca" McIntyrea. PS: Vy kdož jste dali Pompejím míň jak tři hvězdy, se povinně koukněte na tohle, protože Pompeje jsou oproti týhle patlanině mistrovský dílo, který alespoň funguje a dává smysl. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pfff.... hrozná nuda a pičovina.. až taková, že jsem přitom sledování checkovala fb na mobilu a to je kurňa, co říct! Já se na filmy zásadně dívám bez zbytečného vyrušování a když už, tak ho stopnu na tu chvíli... tentokrát mi to bylo putna. Ovšem když pak šlehal svým mečem vylepšeným o bič z blesku, tak jsem se smála a hodně, ale to byl tak jeden z mála okamžiků a hlavně asi neměl být vtipný.... prý. A ten typický happyend byl naprosto strašný. O těch miliónu chyb a blbostí, kterými příběh o Héraklovi USA totálně posralo ani nemluvím. Héra se sama nabídla Alkméně, že ji Dius oplodní? Jasně:D A to byl jen začátek.... 1*, protože znám i mnohem horší filmy z americké tvorby na antickou mytologii s mnohem horší kamerou a triky. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně u vody, kdy se Alkeidés znovu setkává s Hébé (Gaia Weiss), se ji mění střídavě účes. (jjituska)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama