foto

Martin Schneider

  • nar. 1964
    Bad Homburg vor der Höhe, Hesse, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Martin Schneider (také známý jako "Maddin") je německý herec, komik a hudebník, který se narodil v roce 1964 ve městě Bad Homburg vor der Höhe (okres Hesse). Vyrůstal však ve městě Burgholzhausen (okres Friedrichsdorf) a je jedno ze dvou dvojčat - jeho sestra se jmenuje Martina. Dnes žije v Marburgu.

Martinova první příležitost byla v programu VY JSTE DUCHOVNÍ, NE? a v roce 1992 se objevil v Quatsch Comedy Club v Hamburku. Jeho nejznámější role ve filmu je jeden ze sedmi trpaslíků ve dvoudílné komedii 7 ZWERGE jako Rychlík.

Martin získal v roce 2006 ocenění za úvodní stránku Net-Zeck.

Martin "StrYke" Mihula

Herecká filmografie

2015 Kartoffelsalat
2014 7 trpaslíků
2011 Laura, její hvězdička a příšera ze snu
2008 Maddin in Love (TV seriál)
2006 7 trpaslíků
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Germanikus
Schillerstraße (TV seriál)
7 trpaslíků
2003 Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
1999 Alles Bob!
1991 Karfunkel (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2009 Beam Me Up - Die große Star Trek Show (TV film)
1998 Bundymania (TV film)

TV pořady

2013 Inka! (TV pořad)
2005 Frei Schnauze (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace