Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pocitovo najslabšie z troch posledných filmov. Obsadenie síce fajn, dokonca aj Tvajlajťáčka ukázala, že má mimické svaly, ale naivné až to bolí. Keby to bola vyslovene paródia, tak to beriem, ale ono to paródia byť zrejme nemala. Čo potešilo, tak úloha pre Jonathana Tuckera, ktorý si strihnul pekného tvrdého hajzlíka. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

chytlavy soundtrack, sexy herecky (+ herec jonathan tucker; to byl pohled😋!!!), super akcni sceny. — byl to truly feministicky film, coz me hodne potesilo - zadny male gaze, zadne sexualizovani; zeny proste vitezily! — nelibilo se mi, jak jane na konci zmenila charakter.. a taky jak se “zakoukala” do noaha centimetera a ne do sabiny, se kterou mela o dost vetsi chemii!!!! || ❝𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲, 𝐚 𝐦𝐚𝐧 𝐜𝐚𝐧 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐚𝐝.❞ || ❝𝐈 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐨 𝐚𝐧𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠.❞ 👼🏻✨ ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim, ale přijde mi, že nikdo z tady hodnotících možná ani nevěděl, na co se vlastně chystá koukat.První filmy o andílcích, který točil McG, jsou kvalitu postrádající hovadiny, s nesmírně nadnesenou, až parodickou atmosférou, kde ty bojující holky vypadaj jak báby mlátící prodavače v obchoďáku kabelkou.Tady je to ale překvapivě docela v pohodě snesitelný,a naštěstí se žádná parodie a taškařice,při který se budete za břich popadat nekoná.50%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Stejné feministické hovno jako Kód 355. Jako Kód. Jako -kod- ko ko.. kokokodák. Opět takový ten až karikaturní aktivismus jako že všichni muži jsou zlí, všechny ženské jsou kladné a nefalšovanou parodií už pak byl "voice simulator"-  tedy, že Charlie je vlastně ženská. Tvl to je jakoby tvůrci prostě CHTĚLI, aby to propadlo a dostalo od lidí sadu, to už hlava nebere toto. Krom toho jsou ty ženské hrozně držky, ten třetí nový andílek byla hrozná tlama. Málem jsem vybuchl smíchy ve finále, kdy se všichni zlí chlapi váleli na zemi a začal prostřih na ostatní ženské, co stály opodál. Držka - střih - tlama -střih - ultradržka -střih - megatlama... Stydím se, že to píšu, ale zlatí Andílci s Barrymore, Diaz a Liu. Tam byly za záporáky i ženské a byť to bylo totálně pitomoučké, něco se tam stále dělo, byla tam přestřelená akce, co zabavila minimálně v negativním slova smyslu. Tu není skoro nic, aby se nad tím člověk zlomyslně bavil, neskutečně prázdné. Zasloužený propadák. Aktivisticky tlačená pitomost. Tlačená pitomost. ..čená pito... ..ená pi... ná..pi - ná pipipipipi. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama