foto

Suzanne Collins

  • nar. 10.8.1962 (53 let)
    Hartford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Scenáristická filmografie

2012 Hunger Games
2008 Wubbzy's Big Movie! (TV film)
2006 Wow! Wow! Wubbzy! (TV seriál)
2001 Santa Baby! (TV film) - původní scénář
2000 Generation O! (TV seriál)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
1995 Medvídek (TV seriál)
1991 Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace